21082012

Palasin eilen Espanjasta takaisin kotiin ja vaikka matka oli ihana niin voin kertoa, että oli ihana palata poikaystävän luokse kotiin!

Käytiin tänään sitten vähän keskustassa pyörimässä, ihastelemassa syysvaatteita ja syömässä. Päälle päätyi pari uutta juttua jotka ostin Espanjasta. Thank God muuten, että täällä oli vähän viileempi ku siellä Espanjassa. Viikko 40 asteen lämmössä alko käydä aika rankaksi, vaikka ei sais valittaa.

Nahkatakki Mango, t-paita Stradivarius, farkut Levi's, kengät Tory Burch ja laukku MbyMJ.

Ennustan, että noista peplum-jutuista tulee se mun tän syksyn juttu. Rakastuin tohon Stradivariuksen t-paitaan täysin, samoin tohon ihanaan nahkatakkiin!

Lisää ostoksia tein, vaikka varsinaisesti kyseessä ei ollu mikään shoppailuloma. En oo muuten esitelly edes kaikkia Köpiksen ostoksia, joten ne vois iskee ruutuun sitten samaan aikaan. :D

PS. Miten ärsyttävää on se, että ei näytä yhtään ruskettuneelta, koska ainoat paikat jotka on oikeesti ruskeet on maha, selkä ja yläreidet. Eli just ne paikat jota ei hirveen usein kaikille esittele. Boohoo!4 kommenttia:

 1. Hyi olkoon, 40 astetta! Kyllä siitä saa valittaa, emmä ainakaan kestäis niin kuumassa kauheen kauaa :D mutta hyvä jos oli onnistunu reissu! (:

  VastaaPoista
 2. Elina: Joo se oli vähän liikaa jo. :D

  VastaaPoista
 3. Hui kun kuuma!

  Toi on kyllä kiva takki. Just mietenkin että pitää kysyä sulta, mikä on sun syksyn juttu. Viimeksi kun suhun iski se burgundin punainen:D

  VastaaPoista
 4. Tuittu: Joo se iski kovaa, katotaan nyt syksyn mittaan mitä tuleekaan osteltua. ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -