I throw my hands up in the air sometimes

Moikkis! Ihan aluksi: lahjakas poikaystäväni laittoi ääninäytteen nelosen The Voice of Finlandin toiselle tuotantokaudelle joten olkaa ihania ja käykää tykkäämässä siitä TÄÄLLÄ jos (kun!!) tykkäätte!

No toiseksi: Ystäväni leikkasi hiukseni Espanjassa, koska latvat olivat tooooodella huonossa kunnossa ja katkeilleet varmaan ilman leikkausta jo sen 15cm. Joten leikattiin sitten 15cm lisää pois. En voi sanoa, että hiukset ois ollu lyhyet, mutta sellaset ärsyttävät puolipitkät eikä ne tuntunu sit kivoilta joten tattadadaadadaa:

Tilasin pidennykset Rapunzelilta sävyssä 6 ja nyt olen taas ikionnellinen hiuksistani, ei enää kuivuneita latvoja mutta silti pitkät hiukset! Vähän tuntu tänään jännältä laittaa pidennykset päähän kun niitä ei ole ollut kahteen vuoteen, mutta äkkiähän tähän taas tottuu!

Väri sopi tosi hyvin ja olen täysin tyytyväinen nyt! :)


Olen koko päivän tehnyt yhtä koulutehtävää. Herää taas kysymys, että miksi en osaa tehdä asioita ajoissa, vielä pari juttua tosta kansiosta tekemättä ja kohta pitää suunnata töihin ja tänään on deadline. Joten töistä suoraan kotiin ja väsäämään tota sitten valmiiksi. Kiva perjantai-ilta tulossa. :)

Ostin jo pari viikkoa sitten tällasen kokeiluun, ihan vaan tietääkseni, että onko maku mistään kotoisin.
No ei ollu. Yks haarukallinen sai riittää ja lounas vaihtui toiseen. Yäk, en suosittele kenellekään itseään arvostavalle ihmisille.

Nyt vähän vielä koulutehtävää ja sitten töihin! Kivaa viikonloppua ja käykää tykkäilemässä tosta Joonaksen ääninäytteestä! :)

4 kommenttia:

 1. Love your hair (and the blog)! <3

  Itsekin noita eatwellin pastoja maistaneena, kun sain näytteen niistä, totesin että aivan kauheeta kuraa! No more "diet" food for me, thanks :D

  Ja semmonen kysymys vielä että mistä liikkeestä noi sun edellisen postauksen tummanpunaset housut on? :) Ite oon lähössä vajaan viikon päästä Espanjaan ja mietin että josko löytäisin saman ketjun liikeen tms... Suomesta kun ei ole kunnolla istuvia tummanpunaisia housuja löytynyt :/

  Hyvää syksyn jatkoa sulle, tsemppiä opiskeluun sekä töihin :)
  - Eve

  VastaaPoista
 2. Eveliina: Kiitos! :) Joo loppu dietit munki osalta. :D Noi on sellasesta niinku mun kaveri kutsuu niitä "kiinakaupoiksi" :D En muista nimeä ollenkaan, mutta sen tyylisissä kaupoissa on aikalailla sama valikoima kaikissa. Noi housut on semmosta tosi paksua trikoota, mutta näyttää tosiaan ihan farkuilta päällä. :)

  VastaaPoista
 3. Mä ostin Tuurista noita pastoja muutaman kun ne oli tarjouksessa. Joo söin yhen pussin ja muut on hautautunu tonne laatikkoon toisten ruokien alle :D.

  VastaaPoista
 4. imlacking: Mä nostan hattua, että oot edes yhden pussillisen pystyny syömään. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -