Ripset&Biksut

En ookkaan täällä ehkä maininnu, että ihana poikaystäväni antoi mulle lahjaksi kuukausi sitten ripsienpidennykset. Kävin Kasarmintorin varrella sijaitsevassa Fabulous -nimisessä kauneushoitolassa jossa olen aikaisemminkin käynyt sillon viime kesänä kun oli ripsienpidennykset. Tunnelma siellä on tosi kiva ja Virolaiset naiset todellakin osaavat tämän homman. Kävin sitten eilen ekassa huollossa ja laitettiin tällä kertaa ihan vähän lyhyempää eli 10, 11 ja 13mm ripsiä.


Oon lähdössä maanantaina sinne Espanjaan ja mulle iski bikinipaniikki, vaikka ystäväni sanoikin, että sieltä saa halvalla tosi hienoja niin onhan se kiva, että on jotku sopivat jo sinne mentäessä! Vanhoissa nimittäin on vähän semmonen ongelma, että yläosat ovat aika pieniä.

No uudet bikinit löytyi sitten Kappahlista ja hintakaan ei ollu paha, 10€/pari, joten otin pinkit ja turkoosit!
Nyt vaan sitä rusketusta ottamaan koko ensi viikoksi niin näyttää nääki hyvältä sitten ensi lauantain beachpartyissä Marbellassa. ;)

12 kommenttia:

 1. eikä, ompa täydelliset biksut!

  http://liisamarian.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. liisa: Niimpä, ja pysyy vielä hyvin paikoillaan ku on noi kaaret!

  VastaaPoista
 3. Pakko sanoa, että Fabulouksessa nuo ei todellakaan osaa hommaansa! Vaikka ripset näyttääkin hyvältä, niin tekevät niitä sen verran nopeasti (huolimattomasti) liukuhihnatyyliin, että monesti on useampi ripsi yhdessä jne. Ammattitaidottomuuden huomaa tuon paikan osalta helpoiten jos on käynyt siellä vuoden ja sen jälkeen omat ripset eivät enää kasvakaan takas, kun eivät osaa katsoa as:n omaa ripseä ja ovat laittaneeet liian pitkiä ja paksuja (PAINAVIA) ripsiä, jolloin oma juuri tuhoutuu pikkuhiljaa. Ei varmaan vaikutusta jos vain kerran vuodessa silloin tällöin laittaa ripset, mutta säännöllisesti ripsiä käyttävänä ei tuolla kannata käydä! :)

  VastaaPoista
 4. Ja lisäisin vielä sen, mitä olen monessa muussakin blogissa lukenut, että työntekijät puhuvat oksettavasti paskaa koko ajan aina asiakkaistaan, joten kertoo aika paljon sekin :D

  VastaaPoista
 5. etkö käy enää formissa? lähetin sinne kysymyksen..

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Aijaa, mä kävin siis tuolla ihan säännöllisesti viime vuonna kun ripset oli mulla pidemmän aikaa ja olen kyllä ollut tyytyväinen. :o Eikä sillon ku mä oon käyny nii olla koskaan puhuttu asiakkaista, ronskia läppää heitetään mutta ei koskaan oo asiakkaista ollu puhe. Plus mulle laitettiin just nyt erillaisia ripsiä, koska mietittiin, että oliko ne viimeksi liian pitkiä ja paksuja joten uskon, että yhteisellä keskustelulla saadaan aikaseksi hyvät ripset. :)

  Anonyymi: Yritin päästä sinne eilen mutta jostain syystä se ei päästä mua kattomaan uusia kysymyksiä. :S

  VastaaPoista
 7. Joo totta, voihan olla että siellä on joitain uusia työntekijöitä, jotka osaa hommansa, mutta 30 min huoltoaika verrattuna laadukkaitten paikkojen 60-90min huoltoaikaan kertoo selkeesti hosumisesta :)

  Se on kuitenkin pelkästään ripsiammattilaisen vastuulla, että osaa arvioida mitä asiakkaan ripsiin voidaan laittaa ja pitää varoittaa haitoista jos asiakas haluaa muuta :)

  VastaaPoista
 8. Anonyyymi: Mun huolto kestää aina sen 60min. :)

  VastaaPoista
 9. Onpa nätit biksut! :) Ripsienpidennyksiä oon miettinyt itsekkin ihan lukuisia kertoja, mutta taidan hieroa silmiä liikaa jotta ne pysyis odotetusti ;) Tai ehkä siitäkin tavasta oppis, mene ja tiedä. Kivalta näyttää kuitenkin ja taidan olla pikkusen kade Espanjan reissusta vaikka vast'ikää olinkin Kroatian lämmössä!

  VastaaPoista
 10. Elina: Mäki herään aina välillä silleen, että hieron silmiä ja sitten lopetan ihan paniikissa sen ku muistan ripset. :D

  VastaaPoista
 11. Jopa sun poikaystäväs lahjoo sua? Vasta osti kahdet kengät ja nyt ripset..... Annatko sinä hänelle vastalahjoja?

  VastaaPoista
 12. Anonyymi: RIpset sain itseasiassa jo ennen kenkiä jos ollaan tarkkoja, ja nehän oli etukäteissynttärilahjoja! Nää tosin oli ihan muuten vaan, mutta tottakai mä lahjon poikaystävääni ihan samalla tavalla, niistä en vaan täällä luonnollisesti kirjoita, koska eihän tää blogi käsittele hänen elämää tai omistamia tavaroita. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -