Lauantai

Mä kävin sitten torstaina ostamassa tämän ihanan takin itselleni H&M:ltä. 49,90e oli hintaa joten sen verran olin juuri valmis pulittamaan ihanasta uudesta takista. Tämän jälkeen en sitten voikaan mitään oikein shoppailla, koska elämäntilanne muuttuu loppuvuodeksi hurjasti. Jään töistä pois kuukauden päästä jotta voisin opiskella vähän enemmän ja saada kursseja kunnolla kasaan. Tämä tietää siis sitä, että myöskään palkkaa ei tule koko loppuvuoteen, A-P-U-A! Mutta onneksi oon tehny koko vuoden kuitenkin ahkerasti töitä niin on sitte varaa keskittyä opintoihin vaikkakin kaikki "turhat" menot pitää karsia pois. Heti uudenvuoden jälkeen palaan takaisin töihin joten tieto siitä, että en ole kuitenkaan työtön on lohduttava. :D Oon niin onnellinen, että tämmönen työbreikki on mahdollista niin saan kerrankin vähän aikaa keskittyä täysin kouluun.

Takki H&M, paita Vila, farkut Levi's, kengät Ellos ja laukku Mulberry.

Oon aivan rakastunu tohon takin valkoiseen väriin ja sen asiallisuuteen. H&M:n myyjä neuvoi ostamaan tekstiilisuojasuihketta ettei takki likaantuisi niin helposti, joten se pitää vielä tehdä! Olin muuten iloisesti yllättynyt, että sain H&M:ltä neuvoja vaatteiden hoitoon. Mä oon semmonen, että jos saan hyvää palvelua niin hymyilen tosi pitkään vielä tilanteen jälkeenkin ja musta ok-palvelu on kamalaa. Esimerkiksi tulin vain kiukkuseksi kun oltiin poikaystävän kanssa pari päivää sitten Anttilassa ostamassa verhotankoja ja myyjä ei ymmärtäny mua ollenkaa. Myyjä ei varsinaisesti palvellu huonosti, mutta sellanen "emmä tiedä"-asenne pistää ärsyttämään kun on kuitenkin maksava asiakas.

Tänään mulla on vapaapäivä, käytiin Joonaksen kanssa kuntosalilla ja nyt hänkin otti salikortin tonne samaan paikkaan missä mä käyn. Nyt voidaan pussailla salillaki, hihi. Onkohan ihan normaalia, että vaikka on tuntenut poikaystävänsä 7 vuotta ja seurustellut tämän kanssa yli puoli vuotta niin edelleen tulee perhosia vatsaan kun edes miettii tätä?

No ennen kun mentiin salille niin käytiin Stockalla hakemassa tällainen kiva juttu jonka Joonas osti meille kotiin:
Fatbooooy! Ei varmaan tarvitse tarkentaa, että jos joku mulle tänään soittaa niin en todellakaan ole lähtemässä mihinkään, koska löhöän tämän päällä. En ois ikinä uskonut, että kodissani ois säkkituolia, koska ne on musta niin älyttömän rumia, mutta joskus mukavuus vie voiton. ;)

Tänään siis löhöän vaan ton päällä, katon telkkaria ja dataan, koska mulla on vapaa viikonloppu! Harvinaista herkkua. :) Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua teille kaikille! :)

12 kommenttia:

 1. Meillä on kans säkkituoli, jonka poikaystävä hankki. Vähän aikaa mietin, että sei sovi sisustukseen ollenkaan :D Mutta se on niiin mukava, kerran nukahinki siihe :D

  VastaaPoista
 2. Suvi: Joo, meillä kävi silleen oikeestaan, että poikaystävä halus tällasen ja mä pistin pahasti vastaan ja sitten kun Joonas oli tottunu ajatukseen, että tällasta ei meille tuu niin melkeen pakotin sen ostamaan tällasen. :D Meillä on koulussa luentosali täynnä Fatboy-säkkituoleja niin siellä se ajatus sitten syntyi, että pakko saada. :D

  VastaaPoista
 3. Haha, Fatboy on yksinkertaisesti paras! :D

  VastaaPoista
 4. Laura: Joo tästä ei ihan heti nousta ylös. :D

  VastaaPoista
 5. Oot kyllä aika onnekas, kun saat noi vaan ottaa breikin töistä ja palata sitten sinne takas:) kelpais...

  VastaaPoista
 6. Osaatko sanoa onko stokkalla Michael korsin jet set laukkua mustana nahkaisena? ja minkä hintainen se olis siä? kiitos :)

  http://www.google.fi/imgres?q=michael+kors+jet+set+laukku&um=1&hl=fi&sa=N&rlz=1G1SVED_FIFI436&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=XjzMrKqZ4ljbUM:&imgrefurl=http://olavimies.blogspot.com/2012_07_01_archive.html&docid=dEzVmdzqx3K7TM&imgurl=http://1.bp.blogspot.com/-bf_oAY2nQlg/UA0BnrZSs4I/AAAAAAAAD8s/hUMV7eETmsk/s640/Michael-by-MIchael-Kors-Jet-Set-Travel-Tote-Bag.jpg&w=540&h=485&ei=okJgUNTOB4eO4gTQm4CABA&zoom=1&iact=hc&vpx=183&vpy=145&dur=32&hovh=213&hovw=237&tx=139&ty=123&sig=106146679941147995279&page=1&tbnh=144&tbnw=160&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:0,s:0,i:69

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Varmaan kaikista parhaiten selviää tilanne soittamalla Stockan naisten asusteisiin! :) Jet Settejä on erikokoisia myös mutta se keskikokoinen maksaa muistaakseni 275e Stockmannilla. :) Väreistä en tosiaan osaan ollenkaan sanoa, että mitä heillä juuri tällä hetkellä on valikoimassa.

  VastaaPoista
 8. Kiitos vinkistä! Mä soitin hesan stokkalle ja he lähettivät laukusta ruskean version mulle tampereen stokkalle!:)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Hienoa, että homma järjesty! :) Se ruskee on varmasti ihana!

  VastaaPoista
 10. Oh wow! You are soooo beautiful, pretty lady!! Chic! :)

  VastaaPoista
 11. Anna Brain: Thank you so much! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -