Christmas Tree

Noin kuukausi jouluun niin ei varmaan ole liian aikaista alkaa puhumaan joulukoristeista? Me ei vietetä poikaystävän kanssa joulua ollenkaan kotona mutta haluaisin kotiin kuitenkin tekokuusen, ihan pikkuriikkisen vain, jonka voisin sitten kauniisti koristella.


Näin Riviera Maisonin liikkeessä (kuva joulukuusesta lainattu täältä) ihanasti koristeltuja kuusia ja inspiroiduin varsinkin noista satiininauharuseteista! Liikkeessä oli myös kuusi jossa oli musta satiininauhoja ja sekin toimi varsin hyvin! Oman joulukuuseni haluaisin kuitenkin pitää tällaisena vaaleana jotta se sopisi kodimme sisustukseen! Haluaisin tosiaan sellaisen ihan pienen kuusen vaan.

Joulukoristeet: Stockmann.com

Entä te muut jotka vietätte joulua muualla, laitatteko kuitenkin kuusen tai muita koristeita omaan kotiinne tuomaan tunnelmaa?

2 kommenttia:

  1. Toi on kyllä kaunis kuusi tossa kuvassa, vaikka tykkäänkin toisaalta värikkäämmästä koristelusta. Mulla on sellanen pieni pöytäkuusi, n. 60 cm korkea. Hämärässä valaistuksessa se on tosi nätti ja tunnelmallinen söpöine pikku koristeineen ja valoineen, vaikka ei ihan kaikista aidoimman näköinen olekaan. Mulla ei oikeastaan ole tapana laittaa kauheasti muita koristeita, vaikka ne onkin tosi kauniita! Ehkä tulisi koristeltua enemmän jos olisi lapsia.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Itseasiassa olen hankkinut meille tollaisen 150cm kuusen. Olisin halunnut pienemmän mutta sitten halusin kuitenkin normaalikokoisia kuusenkoristeita niin päädyin tähän ratkaisuun. :D

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -