It's beginning to look a lot like christmas

Eilen illalla otin suunnaksi Vantaan ja vietin siellä työkaverityttöjeni kanssa vähän minipikkujouluja. Glögiä, salaattia ja herkkuja tonneittain. Outoa tälle illalle oli se, että melkein kokonaan olimme juomatta alkoholia. Ja ei tää ei ois outoa jos oltais näin sovittu etukäteen mutta kun kaikki alkoholijuomat vaan jäi juomatta kun kenellekään ei maistunut, I call it weird.Vietettiin rehellistä tyttöjeniltaa, juoruiltiin, syötiin, katottiin Sinkkiksiä ja lakkailtiin kynsiä. Oli ihan mahtavaa, just sitä mitä stressin keskelle tarvitsee!


Tänään kun poikaystäväni lähti töihin niin lähdin sitten itse samaa matkaa keskustaan, koska halusin käydä ostamassa pari OPIn kynsilakkaa hihi. En voi oikeasti hehkuttaa liikaa sitä miten kaunista Helsingissä on sillon kun jouluvalot syttyvät. Espan jouluvalot on mun mielestä yhdet kauneimmista!


OPIn osastolla näin tämän kynsilakan: 18K kultaa sisältävä päällyslakka joka tietysti kuuluu James Bond Skyfall -kokoelmaan. Hintaa oli muistaakseni 49,95€ joten siitä syystä jäi hyllylle. ;)


Kosmetiikkaosastolta jatkoin naisten asusteisiin ja koruvitriinejä ihailemaan. Tory Burchin koruja en ollut aikaisemmin edes käynyt katsomassa joten nyt olikin sitten aika tehdä se, koska ihastuin niihin kovasti!


Ted Bakerin kaikista koruista en tykkää, mutta nuo sulkakaulakorut ja sulkasormus ovat ihania!


Ja pitihän Marc by Marc Jacobsinkin vitriinin eteen hetkeksi pysähtyä. ;)Stockalta jatkoin sitten H&M Home -liikeeseen. Ihailin kaikkia ihania joulukattausjuttuja ja harmittelin, että ei oo mitään järkee ostaa tommosia ku eihän meillä käy illallisvieraita kuin hyvin harvoin. Ja jouluaikaan varsinkaan. No kauniita ja tunnelmallisia ne on kuitenkin!

Jotain pientä tarttui mukaani kuitenkin niin tuolta, Stockalta ja noiden välissä vielä Lindexiltä mutta näytän ne sitten vaikka myöhemmin. :) Nyt siivous- ja ruuanlaittohommiin!

2 kommenttia:

  1. Näitkö Stockalla Tory Burchin lompakoita? Luin joskus jostain että niitä olisi siellä myynnissä mutta en ole vielä ehtinyt käydä tutkimassa:D

    VastaaPoista
  2. Zandra: Hmm, kävelin kyllä laukkuhyllynkin ohi ja haluaisin sanoa, että joo mutta nyt en ole ihan varma. Mutta jos on laukkuja niin uskoisin, että löytyy myös lompakoita. :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -