I have been so good this year...

Tai siltä ainakin vaikuttaa lahjojen suhteen niitä tuli nimittäin aika paljon ja "aika" nappiin meni.

Aloitetaan vaikka eka poikaystävän antamista lahjoista.
 Louis Vuitton Monogram Denim Shawl ja Fashion - The ultimate book of costume and style -kirja. Empä ollut ennen kuusen alta noukkinut LV:n laatikkoa. ;)

Vanhempani lahjat eivät olleet hullummat nekään. Olin ainoastaan pyytänyt hopeista kelloa, mutta aina, joka vuosi he osaavat yllättää!


Michael Kors men's oversized watch, jonka kävin eilen heti paristopalvelussa lyhentämässä minulle sopivaksi hihi!

Mulberry Bayswater Clutch Wallet. Ahh! Tämä on jo syrjäyttänyt kaikki laukkuni, pieneen laukkuun mahtuu juuri korttini, puhelimeni ja huulipunani ja juhliessa kun edelleen vähän poltan niin tupakka-askikin meni helposti sisään. Tilaihme. Äitini sanoi, että häntä alkoi itkettää kun avasin tämän ja harmitti ettei ollut kameraa lähellä. Olin nimittäin ihan suu auki kun äitini avasi ensin paketin mistä paljastui Mulberryn Lily laukku. Seuraavaksi avasin tämän oman pakettini. Miettikää nyt, että ette mitään Mulberryä ole toivoneet ja sitten paketista paljastuu tällanen ihanuus! Kyllä se iskä osaa tyttönsä yllättää!

Isoveljeltä ja hänen tyttöystävältä sain toivomani Lauren Conrad Beauty -kirjan ja Diorin huulipunan sävyssä Model. Minusta oli hellyyttävää, että isoveljeni on osannut minulle noin kivan huulipunan sävyn valita!

Vanhemmilta sain myös Kartellin Dune -tarjottimen ja eilen kun kävimme poikaystävän isällä ja hänen vaimolla syömässä illallista niin sain sieltä vielä tämän ihanan Iittalan Vitriinin. Minulla on jo yksi tasan samanlainen jonka sain kavereiltani viime keväänä tuparilahjaksi, joten ne menevät todella nätisti yhteen!

Lisäksi sain hauskan korutelineen, pari korua, sukkia, glögilaseja, kokkikirjan ja leffalippuja.

Ihan uskomattomia lahjoja! Itse muistin myös läheisiäni minun mielestäni hyvillä lahjoilla. Poikaystäväni sai Tommy Hilfigerin nahkabootsit, Tiger of Swedenin lompakon ja toivomansa keraamisen paistinpannun. Isoveljelleni ostin paidan ja vanhempani saivat lahjakortin suomen parhaimpana tunnettuun ravintola Oloon. Ystäväni sai huonetuoksun ja toinen sai nahkakäsineet.

Mä en osaa päättää mikä oli se ykköslahja, kaikki olivat nimittäin niin mahtavia! Kiitos!

2 kommenttia:

  1. Aivan upeita lahjoja olet saanut! Nuista varmasti nauttii vuosia. :) Varsinkin tuo LV:een huivi on niin hieno. <3

    VastaaPoista
  2. Elisa: Joo nämä saa kyllä varmasti monien vuosien ajan hymyilemään. ;)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -