Lahjaideoita

No nyt kun ne omat lahjatoiveet on laitettu ilmoille jo aikoja sitten niin tein pienen kollaasin siitä, mitkä mun mielestä on hyviä joululahjoja antaa muille. Lähestyin tätä listan tekoa siltä kantilta, että mitä mä ite voisin ilomielin ottaa vastaan tai mistä tiedän minulle läheisten mieshenkilöiden ilahtuvan. Tein yhden kollaasin jossa on kaikki lahjat, niin miehille kun naisille:

 Läppärisuoja Marc by Marc Jacobs 49,18€, Yöpuku H&M 19,95€, Fashion The Ultimate Book Of Fashion And Style Akateeminen kirjakauppa n. 50€, Tory Burch korvikset esimerkiksi Stockmannilta, lahjakortti kasvohoitoon (hyviä tarjouksia Offerium.fi) Remington Pearl Wand -kiharrin 39,90€, Monopoly -peli tai muu lautapeli, Miesten kello Asos 30,56€, Gant kylpytossut miehille ja naisille Stockmann 34€/kpl, Tommy Hilfiger yöhousut Stockmann n. 50€, lompakko, kännykkäkuori, nahkahanskat 24,90€ H&M, mielenkiintoinen kirja esimerkiksi jalkapallofanille Zlatanin kirja tai sitten vaikka pelikonsoli! Pelikonsoli kyllä on mielestäni oikea romantiikantappaja ja parisuhderikkoja mutta hei kyllähän miehen tollasella iloiseksi saa.

Näiden lisäksi eri lahjakortit ja leffaliput on aina takuuvarmoja onnistujia.  Melkein jokaisessa nettikaupassa on myös lahjaoppaita jotka on mun mielestä ihan tsekkaamisen arvoisia jos kaipaa lahjaideoita! ;)

Omat lahjat on onneksi aikalailla kasassa, jäljellä on enää isoveli ja pari kaveria niin sitten on kaikki valmiina jouluksi! :)  Mites teillä, joko lahjat on hankittu tai edes suunniteltu? :) 2 kommenttia:

  1. Mulla on myös yks lahja tekemettä muuten oon koko perheelle hankkinu j-lahjat :)


    http://llovewantneed.blogspot.fi/2012/12/gift-guide-for-him-and-her.html#comment-form

    VastaaPoista
  2. Reetta: Noniin eli hyvillä mallilla asiat sielläkin. ;)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -