Ostoslista

Mä tykkään tehdä listoja. Pienenäkin mulla oli aina mukana iso punainen marimekon unikkokuosia oleva vihko joka oli täynnä listoja, suunnitelmia ja piirrustuksia. Äiti, jos löydät sen niin älä missään nimessä avaa sitä vaan lähetä se minulle suoraan postissa. Kiitos. :)

Nykyäänkin tykkään suunnitella asioita ja varsinkin nyt kun yritän vähän säästellä rahaa matkustamiseen niin ostoslistojen tekeminen on fiksua, ja helppoa. Se vaikea osuus on sitten pysyä siinä suunnitelmassa. Stick to the plan. Älä osta mitään mikä ei lue listallasi, yeah right. Lipsahduksia tulee tapahtumaan ja hyväksyn sen mutta kun olen kartoittanut mitä tarvitsen, mitä haluan ja mitä ilman en voi elää niin heräteostokset jäävät minimiin.

Huiveja. Mä olen huivityttö, mulla on melkein aina huivi kaulan ympärillä olin sitten sisällä tai ulkona. Listallani on Alexander McQueenin pääkallohuivi värissä marshmellow/ice-pink, Mulberryn klassikkohuivi ja uutena ihastuksena Louis Vuittonin Logomania -huivi.

Kengissä olen saanut viimeaikoina pakkomielteitä bikerbootseista, eikä Ps. I love fashion -blogissa näkyneet kengät yhtään helpottanut tätä. Ne on täydelliset! Lisäksi haaveilen edelleen Jimmy Choon kengistä.

Juhlamekko on myös ostolistalla ja itseasiassa sellainen pitäisi löytyä ensi viikolla, koska lauantaina vietämme sukuni kanssa isoisäni 90-vuotissynttäreitä ja sinne pitäisi pukeutua tilaisuuden arvokkuuteen sopivasti. Luultavasti päädyn ostamaan jonkun klassisen pikkumustan mutta se jää nähtäväksi!

Tiedättehän sen tunteen kun lähdette kampaajalta ja hiukset on ihanan ilmavat ja kerrankin jokainen hiussuortuva on oikeaan suuntaan? No se häviää mulla heti ekan pesun jälkeen ja luonnonkihara hiukseni pääsee valloilleen. Hiukseni kaipaavat ilmakiharrinta, joten pikimmiten toivoisin sellaisen kylpyhuoneestamme löytyvän.

Kodinjutuissa olen huomannut, että puutteita on edelleen vaikka melko valmista alkaakin olemaan. Meillä ei ole punaviinilaseja. Juon itse todella harvoin punaviiniä mutta oishan se kiva vieraille tarjota oikeanlainen lasi jos he sattuvat juomaan sitä. Olen haaveillut Iittalan Essence -punaviinilaseista pienen ikuisuuden nyt ja varmaan seuraavilta Hulluilta päiviltä sellaiset ostan. Yleensä ne on siellä ollut tarjouksessa. Meillä on myös poikaystäväni kanssa haave siitä, että heittäisimme kaikki vanhat lakanat pois ja korvattaisiin ne laadukkailla. Lexingtonin ja Gantin lakanat on hyvin paljon meidän mieleemme.

Ebaysta ajattelin metsästää Juicy Couturen kauniin kultaisen korun jossa roikkuu sydän ja J. Olen tykännyt tuosta korusta jo monen monta vuotta ja nyt se on tietysti kaikista kaupoista loppunut. Ehkä tänä vuonna saan sen hankittua itselleni!

Voi olla, että todellisuudessa moni näistä hankinnoista jää toteuttamatta, koska tänä vuonna olisi tosiaan tarkoitus myös vähän matkustella joten lentolippuihin ja hotelleihin varmaan uppoaa kaikki se ylimääräinen raha joka jää yli normaalista arjesta. Mutta nyt ainakin tosiaan olen kartoittanut mitä todella haluaisin, hih!

6 kommenttia:

 1. Toi Mulberryn huivi on niin ihana, kelpais kyllä mullekin :D.

  VastaaPoista
 2. imlacking: Se on niin klassinen, että sopisi varmasti kaikkien vaatekaappiin. ;)

  VastaaPoista
 3. Noita Juicyn koruja on pyörinyt huutonetissä! :) Eli kannattaa myös sieltä vilkaista.

  Itse rakastan myös tehdä erinäisiä listoja ja niitä löytyykin joka sivun kulmasta ja täyteen rustatusta vihosta :P Mutta miten ihana tunne onkaan kun saa vetää yli listalta jotain, mitä on kauan haaveillut! Ja Mulberryn huivia en voi kun suositella, se on niiiin ihana :) Omalla listalla keikkuu Tamara, tänä keväänä/kesänä aion sen viimeinkin hankkia.

  VastaaPoista
 4. Elina: Kiitos vinkistä, pitää sieltäki kattoo! Itseltäni löytyy kans kaks Mulberryn huivia, toinen niistä on juuri Tamara ja se on kyllä jo pari vuotta ollut kovassa käytössä. :)

  VastaaPoista
 5. Se Tamaran suolainen hinnannousu vaan harmittaa, olis vaan niiiiin pitänyt napata se jo viime kesänä! Kakssataa kun on jotenkin niin kova hinta huivista.

  VastaaPoista
 6. Elina: Niinjoo! Muistaakseni itse maksoin siitä ehkä 120e eli todellakin vähän inhimillisempi hinta. :D Minulla huivi on kuitenkin varsinkin kesäisin kovassa käytössä joten ei ainakaan ole hukkaan ne rahat menny. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -