Friends are like bras, close to your heart and there for support

Mä kuulun niihin jotka ajattelevat ystävänpäivää amerikkalaisittain: valentine's daynä, päivänä joka on täynnä romantiikkaa ja joka vietetään oman rakkaan kanssa. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö ystävänpäivä olis mun mielestä myöskin hyvä päivä muistaa niitä lähimpiä ystäviänsä.

Mä halusin pysähtyä hetkeksi ja miettiä miten äärettömän onnellinen ja kiitollinen olen kaikista ystävistäni. Minulla on ystäviä joita kaipaan jotka asuvat ympäri suomea ja maailmaa, mutta on myös ihana tukiverkosto täällä Helsingissä joka on todella tärkeä myöskin sen vuoksi, että asun perheestäni niin kaukana. Ihania ihmisiä joita en tuntenut vielä muutama vuosi sitten, mutta joista on tullut mulle todella tärkeitä ja olen niin kiitollinen, että he ovat ottaneet mut niin lämpimästi mukaan omiin kaveriporukoihinsa mitä kautta olen tavannut ihan uskomattomia ihmisiä! Mulla on myös ihania työkavereita jotka tekee työnteostakin kivaa.

Mulla on myös ollut ihan älytön tuuri siinä, että entisestä poikaystävästäni on tullut yksi parhaista ystävistäni. Ihminen jonka käsiin uskaltaisin luottaa koko elämäni. Se, että suhde ei toiminut ei tarkoita sitä etteikö toinen olisi älyttömän ihana ihminen ja yksi hauskimmista ihmisistä ikinä ja sen vuoksi olen hänelle niin kiitollinen, että jaksaa minua vielä yli viiden vuoden suhteenkin jälkeen ystävänä. Yleensä ihmisten reaktiot ovat seuraavat : "Tosi hienoa, että pystytte olemaan niin hyviä kavereita vielä" tai "Outoa, että niin pitkän suhteen jälkeen pystyy vielä olemaan kavereita". Outoa tai ei niin mä olen maailman onnellisin, että asiat meni just näin.

Friendship is not something you learn in school. But if you haven't learned the meaning of friendship, you really haven't learned anything. - Muhammed Ali
The friend is the man who knows all about you, and still likes you. - Elbert Hubbard
A friend is one who sees your first drop of tear, catches the second, stops the third and turns the fourth into a smile.
True friends are like mornings: you can't have them the whole day, but you can be sure they will be there when you wake up the next morning, next year and forever.
Friends are like stars, they come and go, but the ones that stay are the ones that glow.
True friend can see the hurt in your eyes when everybody else is fooled by your smile.
Good friends doesn't let you do stupid things... alone.
Only a best friend can tell you things you don't wanna tell yourself.

Mulla on paljon läheisiä kavereita mutta eräs jolle haluan lähettää vielä erityiskiitokset on paras ystäväni joka asuu Espanjan lämmössä. Tyttö jonka olen tuntenut ala-asteen ekalta asti, tyttö joka tunnusti pari vuotta sitten varastaneensa multa barbivaatteita ala-asteella, tyttö jonka kanssa join ensimmäiset humalat 13-vuotiaana kolmella kaljalla ja yhdellä siiderillä ja tyttö jonka kanssa meillä oli koko yläasteen hänen matikanvihko vihkona jonne kirjotettiin kaikki juorut. Kiitos, että oot mun paras ystävä!

Ihanaa ystävänpäivää kaikille ystävilleni ! 

2 kommenttia:

  1. Eikää! Ihan tippa tuli simmuun, you made my day <3 Oot paras, ja anteeks vielä niistä barbivaatteista! hahahah.

    -Tiia

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -