Fabulips & Lovehandler

Helsingin Stockamannille on tullut uusi merkki Bliss ja eilen töissä ollessani en voinut vastustaa merkin tuotteita. Kävin ostamassa Fabulips -setin ja The lovehandler -voiteen joka on kofeiinia sisältävä kiinteyttävä geeli vatsan alueelle. Sinne meni melkein sen koko päivän palkka siis, koska mitään hirveen halpoja nämä tuotteet ei ole.

Oon nyt testaillut kumpaakin tuotetta pari kertaa ja lovehandler on ainakin voide joka tuoksuu ihanalta ja tuntuu vatsalla viileältä joten vaikka tämä voide ei niitä ylimääräisiä senttejä veisi niin tykkään tuotteesta silti! Pakkauksessa kerrotaan, että kuuden viikon käytön jälkeen 54,5% käyttäjistä koki turvotuksen laskeneen vatsanseudulla ja 50% koki selluliitin vähentyneen.

Fabulips setti taas sisältää neljä eri tuotetta.


puhdistusvaahto, kuorintavoide, lip plumper sekä pehmentävä huulivoide.


Tuotteita käytetään juurikin tuossa järjestyksessä ja huulet tuntuu tosi muhkeilta, kosteilta ja ennen kaikkea hyvännäköisiltä tämän hoidon jälkeen!


Itse en niinkään hae sitä, että huulet olisi mitenkään isommat, koska mulla on jo aika isot huulet mutta mun huulet kuivuu tosi helposti ja siihen tää on ihan loistava apu!

Me likey!

3 kommenttia:

 1. Terve, mulla olis haaste sulle :)

  http://elinanstyle.blogspot.fi/2013/03/11-asiaa.html

  VastaaPoista
 2. Paljon noi huulihommelit makso? :D

  VastaaPoista
 3. Oona: Nyt täytyy sanoo etten muista. Ne oli sillon tarjouksessa 47€, mistä itse sain vielä onneksi henksut! Oisko toi 47€ ollu -20% tarjoushinta! Eli aika kalliita tosiaan. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -