Shoes make my life happier

Mä tykkään lukea blogeissa esittelypostauksia, varsinkin "luksustuotteiden" esittelyjä. Esimerkiksi tässä blogissa suosikkipostaukseni ovat juurikin nämä "lukijan laukkukokoelma"-postaukset joissa esitellään myös muita asusteita kun laukkuja.

Ja juurikin siksi, että itse tykkään tällaisia esittelyitä katsoa ja lukea päätin itsekin esitellä omat aarteeni, kengistä alottaen!

Minä säilytän kenkiäni vaatekaapissa niille tarkoitettujen hyllyjen päällä ja sekä osaa omissa laatikoissaan hyllyjen alla.


Ja sitten niihin kenkiin:

Christian Louboutin
Miu Miu
Sam Edelman
Michael Kors
Ralph Lauren
Mulberry
D&G
Chanel
Jimmy Choo
Tory Burch

Jonkun verran näitä kenkiä on vuosien varrella kertynyt. Koenko, etten enää tarvitsisi uusia kenkiä? No en koe! Tälläkin hetkellä mielessä on uudet nudekorkkaritt, koska nuo vanhat on parhaat päivänsä nähnyt. Samoin on käynyt Tory Burchin mustille Reva ballet flateille joita olen käyttänyt kaksi kevättä ja kesää lähes joka päivä.

Onko minulla sitten suosikkiparia? En osaa oikeasti päättää, kaikki ovat niin kauniita omalla tavallansa!

Seuraavaksi luvassa sitten laukku- ja huiviesittelyä. ;) Stay tuned!


14 kommenttia:

 1. Hei, olis kiva jos laittaisit jotain suunnilleen hintojakin, ite kun en tiedä yhtään vähän kalliimpien merkkien hintoja ja vaikken itse suosi noin kalliita kenkiä esimerkiks, niin hinnat kiinnostais (vaikka toki googlekin toimii, mut aattelin jos oot esimerkiks itse saanut jotain aleista tms) :-)

  VastaaPoista
 2. emilia: Hyvä ehdotus muuten mutta mulla ei oo mitään muistikuvaa miten paljon useimmat kengät maksoivat! :S Jimmyt oli 197€, Chanelit 450€, mustat Louboutinit 420€ ja uudet mulberryt 180€. Siihen jää about se mitä muistan. :S

  VastaaPoista
 3. Kuinka pitkä sä olet? Näytät tykkäävän paljon korkokengistä :)

  Millä kameralla sä muuten kuvaat?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Oon 172,5cm. :) Ja voi kyllä tykkään! :) Kuvaan tällä hetkellä useimmiten Olympuksen Pen mini EPM-1:llä mutta omistan myös Nikonin D90:n. :)

  VastaaPoista
 5. I h a n a a !!! Nättejä kenkiä omistat.

  VastaaPoista
 6. Tää sun blogis on mun ehdoton suosikki kaikista :) Ei typeriä mainoksia, kuvat ja jutut on tosi kivoja ja postaat aika usein :)

  VastaaPoista
 7. Onko toi Olympuksen kamera hyvä? Suositteletko ostamaaan? Kun haluan pokkarin ja järkkärin välistä olevan kameran :) Ei ole edes kallis

  VastaaPoista
 8. Viivi: Voi kiitos kovasti! Lämmittää sydäntä aina tällaset kommentit! :) Ja olen samaa mieltä noista mainoksista, alkaa itsellä lähtemään maku blogeista joissa jokatoinen postaus esittelee Nellyn mekkoja. :D

  Anonyymi: Todellakin suosittelen! Suosittelen myös ostamaan siihen ton 45mm objektiivin, en pärjäis ilman sitä! Nyt kun mulla on ollut tuo kamera ja objektiivi niin en ole tainnut kun kerran sen jälkeen kuvata nikonillani. :)

  Elle-Marie: Kiitos! :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihania kenkiä!! Meijän pitäs varmaan laittaa pystyyn uusi postaussarja: Lukijoiden kenkäkokoelmat!!! Sä voisit vaikka aloittaa?? ;)

  VastaaPoista
 10. Bagmiss: Ei lainkaan huono idea! ;) Kengät kun on ihan yhtä kauniita kun laukut hih!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -