Video

8 kommenttia:

 1. voisitko linkata sen dietin mitä noudatat? ootko huomannut mitään tuloksia?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: http://www.livtv.fi/ohjelmat/jutta-ja-superdieetit/ruokavaliot :) Oon siis ollu vasta tämän viikon sillä, tossa videolla kuulu vähän huonosti ja saatto kuulostaa siltä ku oisin jo kauemmin ollu sillä. :D

  VastaaPoista
 3. En ookkaan ennen kommentoinut mut kommentoin nyt. Apua ku olit ihana ja luonteva videolla! :) Ja tosi kivoja ostoksia oot tehny. Pitänee itekkin lähteä tänään h&m:lle pyörähtämään jos löytäis jotain kivaa kesäksi :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Suski: Voi kiitos ja kiva ku kommentoit! :) Kieli meinaa aina noissa videoissa mennä solmuun, mutta muuten on aika luontevaa. :D H&M:llä oli itseasiassa tosi kivoja juttuja tällä hetkellä! ;) Ihanaa viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 5. Mulla on ollut varmaan viimeiset 15-17 vuotta toi vihaan reisiäni-vaihe :) Muttta jos mulla olisi tollaiset reidet ku sulla, niin en olisi yhtään huolissani. Mutta ymmärrän toki että ei ole kiva jos joku kohta ärsyttää, etenkin kun pitäisi olla bikinit päällä. Olen kans yrittänyt olla tässä pitkin kevättä dieetillä, mutta nytkin kohta alan paistamaan lettuja... Mutta pakkohan sitä on joskus herkutella, elämä olisi paljon kurjempaa ilman herkkuja.

  VastaaPoista
 6. Tää videopostaus oli kyllä kiva :) Ootko muuten millä osastolla töissä?

  VastaaPoista
 7. Viivi: Kiva, että tykkäsit. :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Nii jos joku ärsyttää ja siihen on mahdollista tehdä muutos nii miksipäs ei! :) Ja tottakai pitää herkutella. ;) Elämä ois ihan kamalaa jos ei koskaan vois syödä sitä mitä tahtoisi!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -