Häähumua

Ei sentään vielä omien häiden mutta tänäkin kesänä on kahdet ystävien häät tiedossa joten pieni hääinnostus lienee sallittua? ;)

Yleensä hääinnostukseni rajottuu siihen, että suunnittelen miten pukeudun vieraana häihin mutta tänään töissä seikkailin muissa asioissa ylemmissä kerroksissa ja Sol-pesulan takana henkilökunnan tiloissa näin jotain uskomattoman kaunista joka odotti omistajansa noutoa. Siis kertakaikkiaan pysähdyin hetkeksi vain ihailemaan rekissa roikkunutta valkoista pukua ja koin sellaisen "this is it"-moumentin. Harmitti ihan älyttömästi etten kanna kännykkääni koskaan töissä taskussa, koska olisin niin varmasti ottanut kuvan mekosta!

Kotiin tullessa alkoi sitten älytön googlailu: "feather top bride dress", "feather wedding dress", "feather bridal dress" ja lopuksi hakusanat löysi oikean kohteen. Hyvät lukijat, saanko esitellä unelmahääpukuni:

Kyseessä on Pronoviasin mekko joka on ilmeisesti vuoden 2012 mallistoa. Jos olisin siis jostain syystä mennyt 20-vuotiaana naimisiin viime kesänä niin olisin aivan varmasti päätynyt tähän upeaan mekkoon! Nyt mä olen lähes sataprosenttisen varma, että tulevaisuudessa hääpuvussani tulee olemaan höyheniä.

Ja no hääpuvusta harpataan sitten askel taaksepäin ja näytän teille unelmien kihlasormukseni:

Sormushan on tietysti Tiffan & Co:n Round Brilliant With Pear-shaped Side Stones joka on hinnaltaan n. 11 000€-35 000€, täysin realistinen siis. ;)

Joko siellä teillä jollain on kesähäät vai onko sormus sormessa ja häiden suunnittelu alkanut? :)

6 kommenttia:

 1. Heh, mulla on ollut jostain syystä kokoajan semmoinen kutina siitä, että missä sä oot töissä ja nyt ainakin selvis! Samassa firmassa siis ollaan :) tosin mä oon itä-Helsingin puolella!

  VastaaPoista
 2. Elli: Kommenttiosiossa onkin aika usein tietoa siitä missä olen töissä vaikken sitä itse teksteissäni mainitsekaan. :)

  VastaaPoista
 3. Häät on itselle jo melko selvät, koska unelmien mekko löytyy kaapista. Hurjien alennusten takia ja mallien poiston pelossa ostin sen ja onneksi ostin, eipä niitä enää mistään saa.
  Lapsen saannin jälkeenkään kroppa ei muuttunut niin paljoa, etteikö puhu mahtuisi.

  Häitä ei kuitenkaan varsinaisesti täällä suunnitella, koska mies on laista, eikä kosi. Takana yhteis elämää on reipas 5 vuotta, mutta ehkä tässä täytyy vain odotella, etenkin, kun pitkän tenttauksen tuloksena sain tietooni, että päivä on jo päätetty...Hmm...

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: No toivottavasti kosinta tapahtuu pian kerta mekkoki jo löytyy! :D

  VastaaPoista
 5. APUA! Aivan täydellinen mekko!!:D

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Niimpä! Kyllä tommosessa kehtais naimisiin mennä. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -