Hääasu

Eilinen päivä ei alkanut hirveän lupaavasti. Heräsin ihan järkyttävään pääkipuun, sellaiseen pääkipuun jota en ole kokenut moneen vuoteen tai ehkä jopa koskaan. Ja ei, en ollut ollut edes viettämässä railakasta perjantai-iltaa. Otin kaksi buranaakin mutta nekään ei auttanu joten lopuksi olo meni niin pahaksi, että vietin hetken vessanpönttöä halaillen. Tässä vaiheessa mietin, että voi ei nytkö mun pitäis jaksaa meikata, laittaa hiukset, pukea ja lähteä häihin. Oh God. Niin mä vaan aloin sitten laittautumaan ja kun olin valmis niin olo oli huomattavasti parempi.

Mekko Vila, laukku Mango, korvikset  H&M, kengät Jimmy Choo ja kello perintö.

Olo parani kokonaan siinä vaiheessa kun saavuttiin juhlapaikalle ja olin kävellyt ympäriinsä pari kilsaa koroissa. Se se varmaan oli se lääke, korkokenkäkävely. Nyt olo on tänäänkin vähän heikompi, mutta tällä kertaa se taitaa johtua ihan eilisistä juhlista. ;) Palataan myöhemmin vielä häätunnelmakuvilla! :)

6 kommenttia:

 1. Huh, onneksi paha olo helpotti - vähänkö olisi ottanut päähän jos et olisikaan pystynyt lähtemään häihin! :/ Tosi kivannäköinen mekko ja pakko todeta, että sulle sopii nuttura - tuo jotenkin kasvoja esille :)

  VastaaPoista
 2. Jossu: No vähänkö! Häät on tän kesän ihan kohokohta. :D Kiitos kovasti! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi onnistunut asu ja oot muutenkin tosi kaunis:-)

  VastaaPoista
 4. Oletpa ollut kauniina Lotta! :) Minäkin olen ihastellut tuota mekkoa!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -