When I say Jimmy you say Choo

Pari viikkoa sitten kun Jimmy Choon nettikaupan alennusmyynnit alkoivat bongasin sieltä heti jotain ihanaa: ne täydelliset nudet korkkarit. Mä olin aiemmin miettinyt, että ostaisin Barcelonasta juuri sellaiset ja juurikin Jimmy Choolta mutta nyt alennusprosentti näytti sen verran hyvältä, että pähkäilin hetken, katsoin kokoja (jess, kokoani on...), tein ostopäätöksen ja klikkasin kokoni ostoskoriin. Mitä tapahtuikaan sillon? Loppuunmyyty. Loppuunmyyty silmieni edessä! Tämän jälkeen vahdin nettisivuja kokonaisen viikon jos vain olisi tullut palautuksena kokoani ja katsoin kaikki nettikaupat mistä saa Jimmy Choon kenkiä josko siellä olisi tätä mallia, ei ollut. Eräänä päivänä siellä oli sitten yksi pari koossa 39. Otin riskin ja tilasin ne vaikka ne olivat koon minun tavallista kokoa isommat.

Miten sitten kävikään?
DHL:n lähetti kiikutti tunti sitten paketin jonka sisällä oli täydelliset kengät.
Koko on aivan täydellinen, taitavat olla mitoitukselta vähän pienempää kokoa kun normi 39. Hassua miten merkin sisällä koko voi vaihdella niin paljon. Ystävälläni on kahdet Jimmyt koossa 38 ja ne ovat mulle aika naftit, sitten taas Pariisissa merkin liikkeessä sovitin kenkiä ja kaikki 38 olivat vähän isoja. Nyt kävi siis älytön tuuri, että kengät olivat juuri minulle sopivat! 
Kenkämallin nimi on Allen ja näissä on 8,5cm kiilakorko. Tämä malli kuuluu CHOO 24:7 -mallistoon eli käsittääkseni on myynnissä muutenkin kuin vain yhden sesongin ajan. Aikamoinen alelöytö siis, koska olisin varmasti päätynyt näihin kenkiin vaikka eivät olisikaan ollut alessa!
Kengät on tosi hyvät jalassa ja tuo kiilaosa on muovia joka vähän hämäs mua ennen kun laitoin tilaukseen mutta nyt kun näin kengät niin tajusin, että sehän on nerokasta. Ei tarvitse pelätä enää mitä nahalle käy kun vahingossa jää korosta kiinni tuulikaappejen ritilöihin! 

Ja mikä näiden hinta oli? Postikuluineen 230€ kun pelkkien kenkien ovh on 425€. Olen niin tyytyväinen. Nyt pitää laittaa kengät takaisin laatikkoon, että maltan olla käyttämättä näitä ennen lauantain häitä! 

Mitä mieltä te ootte? :)

6 kommenttia:

 1. Täydellinen väri kengissä <3

  VastaaPoista
 2. Mageet! Toi on kyllä aina niin arpomista noiden kokojen suhteen mutta converset sensijaan on aina ollut mulla ainakin sama koko :)

  VastaaPoista
 3. Ani: Converset nyt on aina samankokoiset kun kengät ovat saman mallisia. :) Muuten kokojen kanssa on kyllä joo aika vaikeeta välillä. :D

  Milla: Jep! :)

  Suvi: Kyllä! Olen niin tyytyväinen näihin. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -