25072013

Tulihan se kesä takaisin. Ehdin jo hetken pelätä, että nyt se syksy jo valtasi Helsingin mutta ei! Tänään on ollut oikein ihana lämmin päivä. :) Aloitin päiväni käymällä ystäväni kanssa lounaalla jonka jälkeen mentiin Joonaksen kanssa meidän lähipuistoon ottamaan aurinkoa ja pelaamaan vähän mölkkyä. Auringonoton jälkeen toinen ystäväni tuli meille, katsottiin vähän How I met your motheria ja lähdettiin sitten terassille istumaan vielä toisen kaverin kanssa. Itse olin tälläkin kertaa ihan vesilinjalla. Nyt en ole pariin viikkoon koskenut alkoholiin ja aloittanut uuden treeniohjelmankin ja olo on aika mahtava!

T-paita Seppälä // farkut H&M // kengät Jimmy Choo // laukku DVF

Ostin kesän alussa Seppälästä tuon t-paidan joka on ihan lemppari tällä hetkellä. Se on vaan täydellisen mallinen ja muutenkin niin kiva, vaikka hieman itserakas teksti siinä onkin. :D Googlen karkealla käännöksellä siinä lukee italiaksi "että kaunis", haha! Lemppari se on kuitenkin. :) Nuo kengätkin on muuten yksi parhaista ostoksista ikinä!

Nyt mä jatkan tästä unten maille, että jaksaa huomenna taas treenailla ja nauttia vapaapäivästä! Hyvää yötä! :)

9 kommenttia:

 1. Onpa ihana toi t-paita! Ei tuu kauheen usein käytyy Seppälässä vaikka pitäis varmaan.. Tututkin on löytänyt sieltä viime aikoina vaikka mitä hienoa! :)

  VastaaPoista
 2. Janina Havia: Seppälästä löytää kyllä oikeesti nykyään tosi kivoja juttuja! Melkeen aina nykyään kun käyn kiertelee kauppoja niin kurkkaan myös Seppälän valikoiman. :)

  VastaaPoista
 3. Minttu: En asu, lähistöllä kylläkin. :)

  VastaaPoista
 4. alkoholinynnyilyt sitten lopetetaan jo alkuunsakkin ennenku tuutte tänne! täällä on kuuma ja tarvii nesteytystä paljon ja vesi ei siihen riitä! ;)

  -tiia

  VastaaPoista
 5. Tiia: mitäpä lottoot, että miks pidän tipatonta? Kerään voimia sinne tietty. ;)

  VastaaPoista
 6. Oletpas kaunis :) Hehkut kauneutta :) Ihana laukku<3

  VastaaPoista
 7. Merenhelmi: Voi kiitos, ihanasti sanottu! :)

  VastaaPoista
 8. Che bella on suomennettuna Kuinka kaunis. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -