Hääasu part 3

Eilen vietettiin työkaverini ja ystäväni Jennin ja hänen miehensä Alin häitä Vantaalla. Juhla oli ihana ja morsian niin kaunis mutta juhlista myöhemmin kuvia! Nyt tulin laittamaan vaan minun asuni tänne. :)

Meikin mä kävin päivällä laittamassa Stockmannin Macin pisteellä. Loistavat meikkaajat sekä maailman paras juttu on, että meikki maksaa vain kolmen tuotteen verran. Kolme tuotetta jotka saa itse valita joten jos tarvitsee jotain uusia tuotteita niin kannattaa ostaa sillon kun tarvitsee kauniin juhlameikin samalla. ;)
Hiukset kiharsin nopeasti ja päädyin sitten tuolaiseen puolet hiuksista kiinni -ratkaisuun joka mun mielestä sopi oikein hyvin asuun. :)
Mulla oli ongelmia sen kanssa, että mulla on jäänyt topista hirveet rusketusrajat jotka ei sitten suostunu edes itseruskettavan avulla häipymään vaan sai aikaseksi tollaisen vähän suttusen jäljen vain. Aina ei voi kaikki olla täydellistä joten sen kanssa piti sitten vain elää. :D
Mekko Espanjasta // Laukku Michael Kors // Kengät Chanel

Lisää kuvia seuraa kunhan jaksan ne käydä läpi. Nyt ulos nauttimaan kauniista päivästä ja meidän viimeisestä yhteisestä kesälomapäivältä tältä erää!

18 kommenttia:

 1. anna: Tusen tack men ingenting jämfört med Bruden, wait for it. ;)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana meikki ja mekko, todella kaunis turkoosi, mun lempiväri. Voi että, olet niin kuin enkeli :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Voi kiitos, ihanasti sanottu! :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä ihana mekko. Tykkään :)

  VastaaPoista
 5. Vau mikä meikki - tosi ihana pieni "piffaus" häihin (tai miksei toisiinkin juhliin) eikä mielestäni lainkaan tyhmempi juttu, että siihen voi yhdistää meikkiostokset samalla ;)

  VastaaPoista
 6. Anni S: Kiitos! Ja edullinenkin se oli. ;) 16€ muistaakseni haha.

  VastaaPoista
 7. Jossu: Niimpä! Ehdottomasti menisin aina ennen kaikkia juhlia jos vain samalla tarvisin meikkejä. :D Käytännössä sillonhan se on ilmainen meikki. ;)

  VastaaPoista
 8. Mycket lyckad helhet tycker Mamma

  VastaaPoista
 9. Ihana tuo mekko, sopii tosi hyvin sulle! :) Haluaisitkohan tehdä postausta tuotteista mitä Macilta valitsit? Kuuluu omiin suosikki merkkeihin meikeissä, joten kiinnostaisi! :)

  VastaaPoista
 10. Elisa: Kiitos! :) Voin tehdä, kiitos ehdotuksesta! :)

  VastaaPoista
 11. Tosi ihana asu, ja mun mielestä sun rusketus ei näytä ollenkaan suttuselta !:o Olet todella kaunis !:) Oletko ollenkaan postannut asukuvaa siitä mitä sulla oli päällä häissä part 2?

  VastaaPoista
 12. Freja: Kiitos! :)) Ei se muuten kai niin paha ole mutta nuo rusketusrajat näkyy ja en tykkää niistä yhtään. :D Tässä oli toisien häiden asu: http://lifeoflottablogi.blogspot.fi/2013/07/05072013.html :)

  VastaaPoista
 13. Maija Sofia: Kiitos kovasti. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -