Ihana kotikaupunkini

Kyllä Helsinki on sitten kaunis kaupunki. Varsinkin näin kesällä! Muutama päivä sitten tuli muuten kuluneeksi kolme vuotta siitä kun minä pakkasin auton ja peräkärryn täyteen tavaraa ja muutin Oulusta tänne. Ihan hullun nopeesti menee aika! Elämäni paras päätös, ehdottomasti.

Tänään kävin aamulla aikasin ripsihuollossa jonka jälkeen tulin kotiin ja menin takaisin nukkumaan poikaystävän viereen ja heräsin yhden aikaan. Siinä kun sopivasti oli menny jo aamupäivä niin Joonas keksi, että lähdettäisiin käymään Suomenlinnassa. Eiku piknikhommat kaupasta ja kauppatorilta mukaan ja lautalla sinne!
Eväiden loputtua nautittiin auringosta ja sen jälkeen lähdettiin takaisin keskustaan, käytiin ostamassa pehmikset ja varottiin vaanivia lokkeja.
Illalla mentiin vielä käymään isoveljeni ja hänen tyttöystävänsä kanssa terassilla. Itsehän join vettä, koska ei vaan tehny mieli mitään muuta. Hauskaahan se on niinkin. :)

Nyt lataillaan tää ilta kotona vähän akkuja, koska huomenna on luvassa häät. Taas. Kolmet häät kahden viikon sisään on aika hc ja kaikki kaverit on ihmetelly, että "taasko te menette häihin". Mutta ihanaahan se on nauttia kavereiden tärkeästä päivästä! :) Ihanaa viikonloppua kaikille!1 kommentti:

  1. Moikka, tää ei liity tähän postaukseen mutta muistelisin että teillä on eteisessä lamp gustafin plafondi ja kyselisin että miten asensitte sen? Onko teillä porattu kattoon reikä?
    Meillä on jo pitkään ollut kyseiset valaisimet mutta kattoo ne ei oo vielä päässy just sen kattoon poraamisen takii..

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -