Lukijan toive: Mac meikit

Kerroin viime viikolla, että kävin lauantaina ennen ystäväni häitä meikattavana Stockmannin Macin pisteellä. Macin piste on siitä loistava, että siellä on loistavat mukavat meikkaajat ja meikki ei maksa mitään! Tai no maksaa se kolmen tuotteen oston mutta hei, kyllähän me naiset tarvitaan aina uusia meikkejäkin silloin tällöin! ;)

Eräs lukija toivoi, että esittelisin kolme tuotetta jotka valitsin joten tässä ne tulee. :)

Mä mietin jo pitkään ennen meikkiä, että mitkä tuotteet valitsisin. Mitä mä todella tarvitsisin, koska en halua ostaa mitään turhaan. Päädyin sitten lopuksi näihin kolmeen:
1. Pro Longwear Lip Pencil sävy Kiss Me Quick - Punainen huultenrajauskynä joka sopii täydellisesti Chanelin punaiseen lempparihuulipunani kanssa yhteen.

2. Fluidline Eye-liner gel sävy Blacktrack - Musta eyeliner joka ei leviä luomivakoon! Tätä on metsästetty p-i-t-k-ä-ä-n.

3. Studio Fix Fluid sävy NC40 - Meikkivoide joka sopii kesällä varsinkin sitten kun Espanjan jälkeen tulee vähän lisää väriä naamaan ja tämä meikkivoide sopii myös hyvin yhteen jos vartalossa on itseruskettavaa.

Olen erittäin tyytyväinen näihin kaikkiin tuotteisiin! Näiden tuotteiden lisäksi mä olen Macin huulipunien erittäin suuri ystävä. :)

4 kommenttia:

 1. Mun piti kerran mennä itseni meikauttamaan omia synttäreitäni varten,mutta se jostain kummansyystä jäi.Onko siis niin,että niiden kolmen tuotteen ei tarvitse sisältyä siellä tehtyyn meikkiin ? Eli voi siis valita eri tuotteet mitä meikissä on käytetty ? :) Kiitos.

  VastaaPoista
 2. Annika: Joo tuotteet saa valita ihan koko valikoimasta. :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kätevä systeemi tuolla Mac:llä :) niiden tuotteilla on myös tosi hyvä hintalaatu-suhde :)

  VastaaPoista
 4. Lara: Jep! En voi kuvitellakaan, että menisin muualle meikkiin! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -