White nails

Ruotsalaisen Kenzan blogi on siitä ihana, että se on älyttömän inspiroiva mutta samalla kamala sen vuoksi, että se luo tarpeen asioihin mitä ei olisi ikinä uskonut "tarvitsevansa". Viimeisin näistä on valkoinen kynsilakka johon olen tällä hetkellä ihan rakastunut ja siihen yhdistettynä kasa kultaisia yksinkertaisia sormuksia.

Kynsilakkani on OPIn sävyssä Alpine Snow ja sormukset ovat H&M:ltä ja maksoivat 5,95€.

Seuraavaksi haluaisinkin samanlaisen lehmäclutchin kun Kenzalla, mutta eihän niitä ole Suomessa vielä H&M:llä. Pitäisi varmaan lopettaa blogien lukeminen niin ei syntyisi tällaisia pakkomielteitä!

Onko kukaan muu rakastunut valkoisiin kynsiin?

5 kommenttia:

 1. Haha, mä olen kans ajatellut Kenzan inspiroimana testailla valkoisia kynsiä seuraavaksi! :D Aivan ihana lopputulos muuten ja nuo sormukset sopivat täydellisesti valkoisten kynsien rinnalle! :)

  VastaaPoista
 2. Noora: Siinä on kyllä semmonen tyyliguru, että kehtaaki ottaa vähä mallia. ;) Kulta ja valkoinen sopii kyllä täydellisesti yhteen!

  VastaaPoista
 3. Ilmoittaudun! Mulla valkoinen kynsilakka on ollut 'must' jo valehtelematta muutaman vuoden. Todellisuudessa päädyn aina siihen ennemmin tai myöhemmin kaikkia muita värejä koitettuani. Värien armeija seisoo siis kiltisti kylppärin hyllyllä ja useimmiten ainoastaan se valkoinen on käytössä. Luottoväri. ;)

  VastaaPoista
 4. Näyttää ihan törkeän hyvälle!!!!:)

  VastaaPoista
 5. Liina: Ehkä tästä valkoisesta tulee munki luottoväri, niin ihastunut tähän olen! Aiemmin se on ollut vain käytössä ranskalaisessa manikyyrissä. :D

  Siiri Stiina: Jep, samaa mieltä. ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -