11092013

Nyt näemmä kun opiskelut on taas jatkunut niin tää on taas tätä, että postaan kerran viikossa. :( Yritän tosissani, että asia ei niin menisi mutta ainakin kuluneella viikolla koulu, työt ja treeni on vienyt vapaa-aikani. Yksi syy blogin hiljaiseloon on myös se, että olen jättänyt kamerani jo yli viikko sitten kaverilleni. Kaverini asuu alle kilometrin päässä mutta hei, onhan se nyt vaivalloista käydä hakee se. ;)

Tänään otettiin siis pitkästä aikaa möhkälekamera käyttöön eli tuo vanha Nikonin D90 -järkkärini ja otettiin asukuvat tänne!

Karvaliivi Cristelle&Co // Paita ja kello Michael Kors // Farkut ja kengät H&M // Laukku Furla

Karvaliivi on uusi hankinta ja se on peräisin kirpparilta. Katsoin ihan identtistä viikko sitten Lindexillä mutta se maksoi 49,95€ joten jäi kauppaan. Olin niin iloinen kun löysin tämän sitten eilen huomattavasti halvempaan hintaan! :)

Aloitin myös tällä viikolla toisen sivuaineeni joka on ranska. Ei mitään järkee miten vaikea kieli. Toivottavasti tämän vuoden aikana opin edes vähän ymmärtämään ja puhumaan sitä, koska se on mielestäni yksi maailman kauneimmista (ellei jopa maailman kaunein) kielistä.

Nyt alkoi siis minun kolmas vuoteni opintojen parissa joka siis toivottavasti on myös viimeinen kokonainen lukuvuosi sillä tarkoitus olisi valmistua 2014 joulukuussa. Pääaineenani on markkinointi ja sivuaineet tapahtumasuunnittelu ja ranska joista nuo tapahtumasuunnittelun opinnot on jo kokonaan suoritettu. :) Nyt siis vielä 1,5 vuoden tsemppi päälle!

Nyt jatkan tästä salille rehkimään ja toivotan teille kaikille mukavaa loppuviikkoa! Au revoir!

PS. Lauantaina on jo syntymäpäiväni ja plakkariin tulee jo 22 vuotta, Huh! Vuosi mennyt taas niiin nopeesti.

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä opiskeluihin, etenkin tuohon ranskan opiskeluun. Itsellä englanti sujuu kohtalaisesti, kun lapsena jo alkoi se opiskelu. Yläasteella kun tuli ruotsi ja saksa, niin aika heikoille on jääneet, vaikka olisi ihanaa osata kieliä, jotenkin tuntui kolmen kielen opiskelu yhtä aikaa vain sekoittavan päätä, enkä sitten jatkanut saksaa enää lukiossa. Kumpi on muuten sulle tärkeämpi kieli, suomi vai ruotsi? Puhutko vanhempien kanssa kumpaa kieltä? Onnittelut etukäteen synttärien johdosta!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Itselleni englanti on myös on ollut aina aika helppoa, en tiedä johtuisko siitä, että olen pienenä asunut Usassa ja siten se on jäänyt huivin takaraivoon. :) Saksaa olen myös opiskellut 3-4 vuotta ja vähän myös espanjaa. ;)

  Vanhempien kanssa puhun ruotsia, niin kuin myös lähes kaikkien läheisteni kanssa! Suomea puhun itseasiassa ihan vain muutaman kaverin kanssa, töissä ja täällä kotona tietysti poikaystävän kanssa. Sanoisin siis, että kyllä ruotsi on mulle se "tärkeämpi kieli". Ennen se ei ollut näin kun asuin Oulussa mutta näiden kolmen vuoden aikana mitä olen Helsingissä asunut on ruotsista tullut se käytetympi kieli. :) Kiitos onnitteluista! :)

  VastaaPoista
 3. Karoliina Sjöberg: Kiitos ! :) Pieni väriläiskä!

  VastaaPoista
 4. Hei kuulostaa mielenkiintoselta toi mitä opiskelet! Mistä koulusta löytyy tollasta ohjelmaa?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Mä opiskelen Arcadan ammattikorkeassa tradenomiksi. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -