Dining

Olin tänään koulussa pitämässä presentaatiota aamulla ja kotona olin jo kymmenen jälkeen joten päätettiin Joonaksen kanssa lähteä päivällä elokuviin. Käytiin katsomassa We're the Millers joka oli ihan törkeen hauska. Suosittelen toimintakomedioista pitäville! :) Sen jälkeen lähdettiin kävelemään Fredaa pitkin takaisin kotiin, koska halusin käydä yhdessä sisustuskaupassa. Käytiin ja sain valkoisen tarjottimeni ja jatkettiin matkaa kotiin päin. Vastaan tulee toinen sisustuskauppa nimeltä Peroba jossa ollaan monesti käyty huokailemassa kauniille puisille ruokapöydille ja vain haaveiltu.

Tänään uskallettiin katsoa hintalappua ja koska se oli huomattavasti huokeampi kun mitä vastaavilla pöydillä on aikaisemmin ollut alettiin harkita. Minä puoliksi vitsillä, Joonas täysin tosissaan. Sanoin, että "sä päätät" joten siinä Joonas sitten heitti kolikkoa ja pari minuuttia myöhemmin kantoi raskaan pöydän meidän kotiin.

Mä en oo koskaan aikaisemmin ostanut ruokapöytää sillä vanha pöytäni on isovanhempieni vanha. Eli todella vanha. Oon tykännyt siitäkin mutta siitä asti kun hankin Kartellin Louis ghost -tuolit olen päässäni mallailut niiden kaveriksi rosoista puupöytää. Kontrasti on the thing!

Voisinkin tehdä lähipäivinä kodin esittely postauksen sillä koti on muuttunut melko paljon sitten 2012 maaliskuussa tehdyn kotipostauksen (klik).

Mä niin rakastan tätä meidän kotia, nytkin katson tuota uutta pöytää ja en voi kun hymyillä. :)

6 kommenttia:

 1. ihana! ihan täydellinen kontrasti :-) tollanen kelpais tännekin

  VastaaPoista
 2. Tajuttoman upea ja aivan mielettömän hieno kontrasti noihin Kartelleihin! Siis todella kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista
 3. Vau, upee pöytä! Ja vitsi, sopii kyllä ihan täydellisesti noiden tuolien pariksi :)

  VastaaPoista
 4. Toi pöytä on kyllä tosi hyvännäkönen ja kuten sanoit, hyvä balanssi pöydän ja tuolien välillä. Looks great :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista! Kiva, että miellyttää teitäkin yhtä paljon kun meitä. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -