Lukijan toive: Lempituoksut

Vähän aikaa sitten sain eräältä lukijaltani toiveen esitellä lempihajuveteni joten täältä tulee! Toive oli huomattavasti helpompi toteuttaa nyt kun niitä hajuvesiä on vähän enemmän. Minulla oli ennen synttäreitäni jäljellä vain yksi hajuvesi enää mutta onneksi niin poikaystävä, äiti ja isä kuin isovelikin päätti antaa lahjaksi minulle uuden tuoksun! :) Ja kaikkien valinnat olivat niin nappisuorituksia!

Oletteko muuten huomanneet miten vahvasti tuoksut tuo muistoja mieleen? Itse en voi esimerkiksi sietää Victoria's Secretin päärynän tuoksuista vartalovoidetta, koska se muistuttaa ihan yhtä tuoksua mitä eräs kaveripoikani nuorempana suihkutti päälleni "vähän" liikaa. Escadan kausituoksu Island Kiss vie ajassa taaksepäin niihin aikoihin kun olin neljätoista ja laittauduttiin kavereideni kanssa meillä ennen kun lähdettiin ulos ja eräs Armanin miesten tuoksu taas tuo mieleeni automaattisesti entisen poikaystävän.

Tässä tuoksut jotka on mulla tällä hetkellä käytössä:

Suosikkeihin kuuluu ehdottomasti kaikki viisi kuvassa olevaa tuoksua!

Giorgio Armani Sì - Tämän sain Joonakselta synttärilahjaksi sen jälkeen, että olin Stockmannilta käynyt pyytämässä kotiin näytteitä tästä sillä mietin ettei olisi rahaa tällä hetkellä näin kalliiseen uuteen tuoksuun. Mietin, että kyllähän niillä näytteilläkin vähän aikaa pärjää. Taisi sääliä tuo poikaystävä minua. Joka tapauksessa, tuoksua kuvaillaan näin: Ylellinen, naisellinen, ajaton, moderni chypre jossa yhdistyy mustaherukkalikööri, freesia myskinen vaalea puu.

Lanvin Marry me! - Tämän sain pari vuotta sitten joululahjaksi isoveljeltäni ja tämä on ehdottomasti tuoksu jonka voisin ostaa uudestaan sen loputtua. Pullo veteleekin jo ihan viimeisiä!

Givenchy Play - Tähän tuoksuun rakastuin muutama vuosi sitten Tallinnan laivalla. Katselin hajuvesiä ja silmiini pisti tämä niin älyttömän ruma ja mauton pullo. Ellei pullo olisi ollut niin järkyttävä en olisi luultavasti ikinä tuoksuttanut tätä joten kiitos pullon suunnittelijoille, tämä on nimittäin se kaikista lempparein tuoksu! Ensimmäinen 100ml pullo on jo kauan sitten tyhjennetty joten kiitos äitille ja iskälle uudesta!

Burberry Brit - Tämän sain synttärilahjaksi isoveljeltäni ja tuoksu on tosi hyvä! Yleisesti ottaen tykkään yleensä Burberryn tuoksuista aika paljon ja mulla on ollut vaikka kuinka monta tuoksua kyseiseltä merkiltä ennen tätä, mm. Beat ja Summer kausituoksuja.

Salvatore Ferragamo Signorina - Tämä tuoksu pääsi minulta jo aikoja sitten loppumaan mutta saman tuoksun vartalovoide löytyy vielä ja siitä saa kevyen tuoksun iholle. :)

Näiden lisäksi yksi ehdoton tuoksulemppari on Chanelin Chance! Sekin loppui minulta aikoja sitten enkä ole raaskinut ostaa uutta eikä toisaalta juuri nyt ole tarvettakaan uudelle tuoksulle! :) Marc Jacobsin Lola on myös ihana tuoksu. Kolmas tuoksu joka on jäänyt mieleen vuosienkin jälkeen on Christina Aguileran tuoksu jota käytin lukion alussa. Muistan miten se keräsi aina hirveesti kehuja!

Inhokkituoksuja kysyttiin myös ja pakko todeta, että en hirveän hyvin paina mieleeni semmoisia mistä en tykkää vaan se on sitten enemmän sellaista "haista, takaisin hyllyyn mahdollisimman nopeasti" mutta jos pari pitää mainita niin Chanel No. 5 ja sitten en oikein ymmärrä niitä Clean Fresh Laundry -tuoksuja. En myöskään voi sietää liian makeita tuoksuja juurikin tuon yllämainitun Escada teini-iän vuoksi. Teininä kävin aina Stockmannilla tuoksuttamassa Calvin Kleinin Euphoriaa ja haaveilin aina sen ostamisesta. Nykyään se on aivan liian makea makuuni ja tulee sellainen "what were you thinking"-fiilis. :D

Monilla on varmasti vaikeaa löytää miehille sopivia lahjoja joten bonuksena vielä omat suosikkini poikaystäväni tuoksuista:
Givenchy Play, Diesel Only the Brave ja Diesel Fuel for Life.

Siinä ne kaikki suosikit ja inhokit mitkä tähän hätään muistin! Mikä on teidän all-time favorite hajuvesi? 

2 kommenttia:

  1. Myös minulla tuoksut liittyvät vahvasti muistoihin ja jotkut on tosi tärkeitä tuoksuja. Erilaiset luonnon tuoksut eri vuodenajoista, kesällä leikatun ruohon tuoksu, talvella joulun tuoksut jne.

    Hajuvesilemppareita on moniakin, Kenzon Indian Holi on talvituoksuista suosikki. Laura Biagiottin Laura on sellainen pitkäaikainen suosikki, aina joskus siihen kyllästyy, mutta sitten tauon jälkeen se on taas aivan ihana. Tykkään myös Lolita Lempickan vähän erikoisemmista tuoksuista. Salvatore Ferragamon Incanto-tuoksut ja DKNY Be Delicious on ihania.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Mmmmm vasta leikatun ruohon tuoksu on paras! Itselleni nuo melkein kaikki mainitsemasi tuoksut on tuntemattomia, pitää käydä tuoksuttamassa! ;)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -