Stressi

Oonko ainoa josta tuntuu, että kesästä skipattiin suoraan alkutalveen? Jos mittari näyttää +2 niin ei se mun mielestä ihan okei oo. Kävin alkuviikosta hakemassa kellarista talvitakit ja olen palellut villakangastakissanikin. En edes halua ajatella miltä niistä ihmisistä tuntuu jotka käyttävät vielä jotain trenssiä. Hrrrr. Toivottavasti se ihana alkusyksy tulisi vielä takaisin ja pääsisin käyttämään syystakkejani ne kun ovat suosikkejani.

Tänään olen aamulla ollut luennolla jonka jälkeen lähdettiin Joonaksen kanssa hoitamaan vähän asioita ympäri kaupunkia. Olipa muuten hassua ottaa asukuvat vanhan kotitaloni edessä. Eli jos joku tarkkasilmäinen vanha lukija huomaa, että näyttää tutulta niin se johtuu siitä, että tuon talon edessä niitä asukuvia otettiin vuodet 2010-2011. ;) Sukulaiseni asuu nimittäin samassa talossa joten aina välillä tulee palattua tuonne!

Takki ja neule Zara // Kengät Ellos // Hame Bikbok // Laukku MbyMJ // Kaulahuivi ja nahkakäsineet Global Stockmann

Muuten mulle kuuluu tällä hetkellä kiirettä. Stressiä. Vähän jopa ahdistusta. Kouluhommien deadlinet lähestyy uhkaavasti ja tehtävää on todella paljon! Koulun lisäksi on vielä miljoona muutakin asiaa hoidettavana joten jos tällä viikolla ei enää minusta kuulu niin se johtuu siitä! Siksi toivotankin ihanaa viikonloppua jo näin torstaina! :)

4 kommenttia:

 1. Ihana tyylikäs asu! :)

  - Janina
  http://crushonfash-style.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kauanko sulla menee päivässä aikaa kauneudenhoitoon tai ulkonäköön liittyviin asioihin? Olet niin nätti luonnostaan, että et varmaan tarvitse meikkiä juurikaan arkena? Mikä on sellainen meikki, mitä ilman et mielellään lähde ulos? Itse tyykkään laittaa edes ripsiväriä vaikka lähtisin vain kauppaan ja kävelylle.

  Oletteko ajatelleet ottaa jotain lemmikkiä? Keskustassa asuessa tietenkin on omat haasteensa ja lemmikki tietenkin vaatii paljon aikaa ja huomiota. Tuli vaan jotenkin tosta stressistä mieleen. Itsellä aina stressi helpottaa eläinten kanssa touhutessa ja päivän murheet kaikkoaa, kun kotona on vastaanottoseremoniat.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Ihan alkuun kiitos kehuista! :) Mulla menee yleensä noin 10 minuuttia meikkaamiseen mutta sillon oon aina koneella tai syön samaan aikaan eli 2-5 minuuttia ois varmaan se normaali aika mitä menis ilman noita sivutoimintoja. :D Mä en meikkaa edes joka päivä, jos olen menossa vain esimerkiksi ruokakauppaan tai vaikka Stockalle nopeesti hakemaan jotain niin en todellakaan jaksa meikata. :) Meikkivoiden on kuitenkin sellainen lempparimeikki. :)

  Ollaan me aina välillä puhuttu koirasta mutta niin kauan kun mä opiskelen tai ollaan vuoroduunissa niin sellaista ei tulla hankkimaan mutta ehkä vielä joku päivä! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -