Easy like sunday morning

Lokakuun ekat asukuvat! Onneksi ilmat ovat vähän lämmenneet niin tuli vielä nahkatakkikelit joiden pelkäsin jäävän tältä syksyltä pois.

Tämä kulunut viikko on ollut ihan kamala. Sen lisäksi, että on ollut töitä, luentoja, deadlinejä, rästissä olevia koulutehtäviä olen myös saanut kärsiä kasvojeni ihossa jostain allergisesta reaktiosta. Se on ihan kamalaa kun on tottunut jokseenkin  hyvään ihoon, pitänyt sitä itsestäänselvyytenä, ja sitten tapahtuu jotain. Minulla kaikki alkoi siitä kun ihoni meni aluksi todella kuivaksi, ostin uusia voiteita ja tadaa koko iho meni ihan rikki. Iho oli niin kuiva, että siitä tuli epätasainen ja iho oli niin herkkää ettei siihen voinut koskea. Pelkäsin laittaa enää yhtään mitään voiteita sillä kaikki siihen asti kokeilemat olivat vaan aiheuttanut allergista reaktiota ja hirveetä poltetta. Onneksi apteekista löytyi voiteet ja pahin on jo ohi kuten kuvista näkyy. :)

Viikonloppuna olin töissä ja perjantaina nollattiin tyttöjen kanssa ja voidaan todellakin puhua nollaamisesta. Kaikki stressi unohtui hetkeksi ja sain viettää aikaa pitkästä aikaa ihanien ystävien kanssa joiden kanssa en ollutkaan hengaillut aikoihin koulun ulkopuolella! Lisäksi oli muuten eka humala pariin kuukauteen. :D Note to self: Sä et tykkää tequilasta. Älä juo sitä. Ikinä.

Tänään käytiin Joonaksen kanssa aamupalalla viereisessä kahvilassa ja napattiin samalla sitten ne asukuvat:

Nahkatakki Mango // Karvaliivi 2nd hand (Cristelle&Co) // Mekko Massimo Dutti // Kengät ja vyö Zara // Laukku Mulberry

Ihana rauhallinen sunnuntaiaamu takana ja edessä koulutehtävät ja ensi viikkoa varten itsensä psyykkaaminen! Ihanaa sunnuntaita! :)

4 kommenttia:

 1. Kaunis kokonaisuus taas kerran,eritoten laukkusi on aika ihastuttava. :)

  VastaaPoista
 2. Elisabete: Kiitos kovasti! :)

  VastaaPoista
 3. Oot kyllä kaunis, mutta näytät jotenkin surulliselta :(

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Surullinen en oo mutta kovin väsynyt. :(

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -