“I love deadlines. I love the whooshing noise they make as they go by.” - Douglas Adams

Sen jälkeen, että on jo hetken tuntunut siltä, että kun jokin menee pieleen niin kaikki menee on ihana huomata, että valoa näkyy jo tunnelin päässä! Tänään sain tulokset siitä ranskan tentistä ja varsinkin kun ottaa huomioon, että tavoitteeni oli, että pääsisimpä edes läpi niin tulokset olivat erittäin hyvät! Todella iso kivi putosi sydämeltä ja sain vähän energiaa vielä tämän jakson viimeisiin palautuksiin! :)

Viikko sitten moni sanoi mulle, että kyllä ne kiireet helpottuu niin en uskonut mutta nyt tuntuu, että kyllä tämä tästä vielä! Osasyy tähän fiilikseen on varmaan se, että sain ensi viikon vapaaksi töistä jotta voin keskittyä täysillä koulutehtäviin.

Tänään minulla on vapaailta joten ajattelin koulutehtävien lisäksi katsoa Yleltä tulleen Spice Girls dokkarin. Näin eilen vain lopun ja se vaikutti kiinnostavalta. Viva forever, tulipa nostalginen fiilis.

Toivottavasti teillä muillakin on yhtä hyvä fiilis tänään! :)

Takki ja housut H&M // Farkkupaita Blanco // Huivi Louis Vuitton // Kengät Global Stockmann // laukku Mulberry

7 kommenttia:

 1. Täällä sama fiilis: viime sunnuntaina koittanut ensimmäinen vapaapäivä kolmeen viikkoon antoi ihmeellistä voimaa ja nyt tuntuu, että kaikki stressi ja paine on kadonnut. Lisäksi sain juuri valmiiksi yhden esseen, eikä mitkään keskeneräiset hommat tunnu enää yhtään ylitsepääsemättömiltä. Fiilis on superhyvä ja tuntuu, että nyt vain äkkiä kaikki loputkin hommat pois alta:)

  riiri

  VastaaPoista
 2. riiri: Kuulostaa niin ihanalta, nauti hyvästä fiiliksestä ja tsemppiä sullekin tehtäviin! :)

  VastaaPoista
 3. Vautsi, ihan kuin muotilehden sivulta malli :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Voi kiitos! Joonaksen mukaan johtuu lähinnä siitä, että hän on niin hyvä ottamaan kuvia. ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -