Jersey Shore

En luokittele blogiani muotiblogiksi vaan pikemminkin lifestyle-blogiksi mutta muoti on silti olennainen osa elämääni ja sitä kautta blogia... paitsi eilen. Eilen pistettiin ystävieni kanssa itseruskettavat, tekoripset, paljastavat vaatteet, hiustenpidennykset ja meikit kuntoon ja juhlittiin like they do in Jersey Shore! Eli niin kuin kutsussa luki: "It's time to put on our fake tan, fake eyelashes and hit Herttoniemi like real Skanky Shore ladies do!".

Itse en ole kyseistä ohjelmaa seurannut mutta kyllähän jokainen nyt tietää edes vähän mistä on kyse. Ja ellei tiedä niin näiden kuvien jälkeen ei luulisi jäävän epäselväksi. ;)

Kun olin levittänyt torstaina ensimmäisen itseruskettavakerroksen Joonas kommentoi, että "nyt toi rusketus on just hyvä eli lisää vaan". There is no such thing as too much kun ottaa huomioon illan teeman. ;) Loppuillasta oltiin tyttöjen kanssa käytetty täysi ja todella tumma pigmenttinen aurinkopuuteri loppuun. Kuvat eivät tee millään tavalla oikeutta meidän meikeillemme, sitä oli nimittäin niin paljon, että tuntuu niin kuin olisi sitä vieläkin naamassa, vaikka olen pessyt kasvot jo usemman kerran!


Itse menin näihin bileisiin suoraan töistä joten olin myös tuon näköisenä töissä... miinus huulipuna ja 102 kerrosta aurinkopuuteria. Eli jos joku on sattunut minut näkemään eilen töissä niin ei, tämä ei ole minun uusi tyylini. :D

Ei varmaan tarvitse erikseen mainita, että ilta oli mahtava. :D Tack vännerna! 


2 kommenttia:

  1. Kiva että olet päässyt välillä rentoutumaan kiireiden keskellä.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Välillä pitää nollata, että jaksaa taas! :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -