Movember

Kukaan ei varmasti ole voinut välttyä näkemästä kadulla viliseviä viiksekkäistä miehistä. Movember tuli taas! Musta on hienoa, että miehillekin on tullut samantapainen kampanja kun naisten rintasyöpää vastaan taisteleva Roosa nauha.

Kun minulle tarjoutui mahdollisuus tehdä yhteistyötä Rannekelloja.fi:n kanssa ja nimenomaan heidän Movember kampanjaansa liittyen olin innoissani! Jos jollakin on mennyt ohi niin Movemberhan on maailmanlaajuinen hyväntekeväisyyskampanja joka kerää varoja miesten eturauhas- ja kivessyövän hoitoon.

Rannekelloja.fi on lanseerannut kaksi viiksikelloa joiden tuotto menee kokonaisuudessaan Movemberin kautta miesten terveyden tukemiseen. Kellot maksavat 14,90€ ja silloin 10€ lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen ja loput summasta on vero- ja valmistekuluja. Näiden kellojen lisäksi yrityksen kaikkien muidenkin kellojen ostohinnasta menee 5% hyväntekeväisyyteen marraskuun ajan.

Mustache kellomallit ovat unisex-malleja ja niitä on kaksi erilaista:

Leather Mustache Kello:

Gold Mustache Kello:

Kultainen kello on omassa ranteessani ja mustan kellon poikaystäväni otti mielellään käyttöön, tukekaa tekin hyvää asiaa ostamalla kellot itselle tai sitten, vaikka lahjaksi! :)

Terkuin,
Mustache-Lotta

Postaus on toteutettu yhteistyössä rannekelloja.fi:n kanssa.

2 kommenttia:

  1. Onkos nuo kuin paksuja nuo rannekkeet? Onko muutenki siro kello, vai iso? Mietin lahjaksi omalle miehelle, mut se on vähä tommonen köntimpi kaveri niin ei tykkää liian siroista kelloista omaan ranteeseen. Jotenki vaikee hahmottaa nuiden kellojen kokoa..:)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kello on mun mielestä aika siro, mutta ei ainakaan mun mielestä liian! Oma poikaystäväni ainakin tykkää. :) Niin ja vaikkei olisikaan hänelle sopiva niin rahat menee hyvään tarkoitukseen ja voithan pitää kelloa itse. ;) Miehelle suosittelisin kyllä vain tuota mustaa.

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -