03122013

Tänään olen ollut ihan koko päivän menossa. Päivällä kävin ripsihuollossa joka menikin yhden luennon päälle jolle olin ajatellut mennä ja huomatessani tämän olikin liian myöhäistä perua/siirtää ripsihuoltoaikaa. :( Ei koulua tänään siis, mutta muuten pitikin kiirettä! Ripsihuollon jälkeen lähdettiin nimittäin ajamaan Tuusulaan.

Nyt mennään vissiin muutama kuukausi eteenpäin taas silleen ettei ulkona valoa ole. Nämäkin asukuvat on otettu ennen neljää iltapäivällä ja ulkona oli ihan hämärää jo.

Oon ihan rakastunut tuohon Lindexin laukkuni malliin (joka siis on lähes sama kun Celinen Tapeze jota tosin en tiennyt ostohetkellä...), mutta täytyy kyllä nyt moittia laatua pahemman kerran ja todeta, että kyllä siihen on syy, että minä yleensä käytän laadukkaita nahkalaukkuja. Tuo "mokkaläppä" on ihan kulunut joistan kohdista ja varsinkin takaa. Onneksi ei pahasti vielä näy käytössä muille niin kehtaa vielä käyttää! Syyskuussa ostettu laukku ja käytössä ollut ehkä 10 kertaa ja nyt jo ihan kulunut.

 Niin ja kuvassa onkin jotain uutta! Tai no itseasiassa kaksi juttua. 1) Uudet Vagabondin saappaat joilla jaksaa kävellä pidempiäkin matkoja juuri sopivan korkuisen koron ansiosta! 2) Acnen huivi. Mä en jaksanut odottaa joulupukkia kun löysin tämän Stockalta ja oli mahdollista ostaa tämä vähän parempaan hintaan!

Käytiin ennen Tuusulaa Jumbossa metsästämssä Joonaksen kummipojalle lahjaa ja hänen vastasyntyneelle pikkusiskolle vähän söpöjä vaatteita. Sen jälkeen ajettiin Tuusulaan ja käytiin minun toisen isoäitini ja isoisoäitini haudoilla. Voi miten pelottavaa olikaan käydä hautausmaalla missä ei ollut kunnollista valaistusta pimeään aikaan. Siellä käveltiin käsi kädessä kun Joonas totesi mulle, että nyt hän voisi pelotella mua pahasti. Oli lähellä etten siitä juossut suoraan takaisin autolle. Selvittiin kuitenkin hengissä. :)

Käytiin sitten moikkaamassa kaveria ja hänen lapsiaan. Joonaksen kummipoika oli innoissaan meidän ostamasta Turtles-lelusta ja vauva taas oli rauhallisin pikkuinen minkä olen ikinä tavannut.

Nyt tultiin hetki sitten kotiin ja taidan alkaa lukemaan vähän Ranskaa! Hyvää yötä! :)

4 kommenttia:

 1. Mä koitin myös etsiä tota huivia Stokkalta Helsingissä käydessä, mutta en löytänyt buu. En sitten jaksanut/tajunnut alkaa tiedustellakaan sitä ja tilasin sen lopulta Acnen nettisivuilta. :D Koitan lohduttautua sillä, että löysin samana päivänä Korsin ballerinat -30% ja Ted Bakerin 169 €:n neuleen 77 €:lla, haha.

  VastaaPoista
 2. Laura: Toi huivi olikin miesten osastolla! Sanoin, että kantsis varmaan siirtää naistenkin osastolle. :D Mikäköhän mulla on ku tää on jo mun kolmas vai neljäs miesten osastolta hankittu huivi. :D

  VastaaPoista
 3. Ei kyllä mä kolusin senkin osaston! Oli varmaan just meidän reissun aikaan loppunut höh! :D Miesten puolella todellakin on parhaimmat talvihuivit. ;) Neuleissa ja huiveissa paljon paremmat materiaalitkin kuin naisten vastaavissa, mitähän ihmettä...

  VastaaPoista
 4. Laura: Itseasiassa myyjä kertoi, että ne luuli ettei niitä ollut ollenkaan tulossa heille ja sitten yhtäkkiä vain ilmestyikin. Mulla oli siis selvästi vaan tuuria! :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -