If I were a boy even just for a day

Kävin tänään keskustassa Joonaksen kanssa ruokaostoksilla ja otettiin samalla asukuvia kun kerrankin oltiin valoisaan aikaan yhdessä vapaalla! Hiukseni aiheuttavat tällä hetkellä vähän ärsytystä, koska ne on vielä käsittelyn jälkeen aika päätä pitkin menevät ja haluaisin niistä ilmavammat. Lisäksi ihan suoranahan ne eivät pysyneet ekan pesun jälkeen. Kyllähän mä sen tiesin mutta silti harmittaa kun olin unelmoinut täysin suorasta tukasta.

Sileämmät ja suoremmat ovat edelleen kun mitä hiukseni yleensä ovat mutta ne oli niin ihanat sillon suoraan käsittelyn jälkeen! Lisäksi ne on nyt vähän lyhyemmät edestä kuin takaa ja minulle tämä tarkoittaa sitä, että mun hiukset on nyt ihan lyhyet, vaikka tiedän, että ne eivät sitä ole. Ehkä huomenna on parempi hiuspäivä. On meillä naisilla isot ongelmat, Joonas veteli äsken vahingossa hiustenleikkuukoneella 3mm siilin, koska unohti säätää koneen oikealle tasolle. Siihen hän totesi vain, että no kasvaahan ne takaisin. Olisikohan helpompaa olla mies?

Takki Zara // Farkut Levi's // Kengät ja tekoturkiskaulus H&M // Laukku Marc by Marc Jacobs

Nyt on viimeinenkin koulutehtävä palautettu ennen joulua ja koulun osalta aloitinkin joululoman NYT! ;) Illalla töiden jälkeen menen lasillisille yhden parhaimman ystäväni kanssa jota olen ehtinyt näkemään koko syksyn aikana aivan liian vähän joten kivaa, että ehditään sentään ennen joulua näkemään. :)

Nyt haluan kuitenkin toivottaa teille kaikille hyvää viikonloppua jos en ehdi kirjottelemaan enempää ennen ensi viikkoa. Vielä on nimittäin viimeinen työrutistus jäljellä ennen joulua! Ihanaa viikonloppua siis! :)

5 kommenttia:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -