Kohti täydellisiä hiuksia!

Mä tykkään mun hiuksien pituudesta ja tykkään siitä, että mun ei "tarvi" värjätä hiuksia vaan oma väri on minulle täydellinen mutta siitä huolimatta luonnonkiharat ja kuivat hiukseni ajavat minut välillä hulluuden partaalle. Olen lukenut jo useamman kerran Yummy-Jennin blogista Brazilian blow drysta, eli suomalaisittain Keratiinikäsittelystä ja olen aina huokaillut, että voisimpa minäkin saada tuollaisen! Käsittely on tarkoitettu juurikin kuiville ja käsitellyille hiuksille ja käsittely lupaa tehdä niistä sileät ja hyvinvoivan näköiset. Käsittelyn luvataan kestävän n. 12 viikkoa. Juuri tätä minä tarvitsen!

Nyt aloin katsomaan sitten ihan muuten vain millaisia diilejä Groupon.fi-tarjoussivustolla olisi tarjolla tällä hetkellä ja sieltä pomppasi näkökenttääni tarjous juurikin tästä Keratiinikäsittelystä! Se oli menoa sitten vain. Tarjous oli sen verran hyvä, että ajattelin vinkata siitä teillekin jos joku teistäkin (Pääkaupunkiseudulla asuva lähinnä) on huomannut haaveilevansa tällaisesta käsittelystä. :)

Kuvat: http:// groupon.fi ja http://galleryhairsalon.co.uk/

Nyt mä niin odotan, että saan varattua ajan tuohon mahdollisimman nopeasti. Toivottavasti jo ennen joulua! Sivustolla mainitaan kyllä pitkien hiuksien lisämaksusta joka on 10-80€ eli minun tuurillani juurikin tuo 80€. Tän takia mä en käy kampaajalla: joudun aina pulittamaan ihan sikana enemmän, koska hiukseni luokitellaan todella pitkinä. Camoon ei ne nyt niin pitkät ole!

Ajattelin, että tämän vuoden uudenvuoden lupaukseni voisi olla pitää parempaa huolta itsestäni. Lähinnä puhun ulkonäöstä nyt. Olen käynyt yhden kerran elämässäni kasvohoidossa kun taas useimmat ystäväni käyvät säännöllisesti useamman kerran vuodessa. Kampaajalla käyn ehkä kerran kahdessa vuodessa. :D Muutenkin tästä Kayturen ihonhoito postauksesta inspiroituneena ajattelin alkaa myös satsaamaan entistä parempiin ihonhoitotuotteisiin. 

Pidemmittä puheitta palataan hiuksiin heti kun olen istunut kampaajan penkkiin ja toivottavasti saanut unelmahiukseni! ;)

PS. Tämä ei ole mainos.

3 kommenttia:

 1. Heei, mun blogista löytyy sulle haaste :)

  http://elinanstyle.blogspot.co.at/2013/12/shokkiuutinen-olen-nolo.html

  VastaaPoista
 2. Mulla on ihan sama homma ton kampaajan kanssa! En käy siellä, sillä se on ihan törkeen kallista ja saa pulittaa parisataa euroa hiusten värjäyksestä + huonot latvat pois. Mulla oli hiusmasis ja kävin just kuukaus sitten kampaajalla ja eipä tarvii käydä taas pariin vuoteen ainakaan. :-D

  VastaaPoista
 3. noraa: Joo mulla maksaa yleensä jo raidat ja tasotus sen parisataa! Ihan sairasta. :D Parin vuoden tauko on ihan normisetti! Nyt mulla on ihan kummallista kun menen ensi tiistaina ja kävin viimeksi sillon tammikuussa eli kaksi kampaamokäyntiä saman vuoden aikana. Hullua! :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -