Gucci Soho Disco Bag

Olen ihaillut tätä Guccin laukkua jo useamman vuoden ja se on minusta vieläkin niin kaunis. Laukkua saa useissa väreissä ja kaikki niistä ovat niin upeita! En ole nähnyt tätä varmaan koskaan missään blogeissa eikä laukku muutenkaan ole ainakaan montaa kertaa kävellyt Helsingin kaduilla vastaan. Niin ihanan yksinkertainen laukku joka on minun mielestäni niin mua! Tarpeeksi pieni koko, pitkä hihna ja tuo tupsu. Tassels, ootteko nähny Ruotsin miljonääriäideissä sen jakson kun Maria Montazami laskee kotoansa kaikki tupsut?

Taidan Lontoossa käydä sovittelemassa tuota kun on taas mahdollisuus. Viimeksi sovittelin sitä Barcelonan Guccin liikkeessä. Helsingin Collage -liike myy Guccia, mutta siellä oli tätä ainoastaan saatavilla kiiltonahkaisena. Hinnaltansa tämä on muutaman satasen edullisempi kun esim. Mulberryn Lily joten täysin potentiaalinen joku päivä! ;)

3 kommenttia:

 1. Mäki olen aina tasaisina väliaikoina päätynyt ihastelemaan tätä laukkua vaaleana. Joskus vielä! ;)

  VastaaPoista
 2. Minulla on tuo Soho, mutta ketjuhihnalla ja tykkään kovasti. Nahka on ihanan pehmeä ja laadukas, mukaan mahtuu kaikki tarpeellinen ja vetoketjussa kiinni tuo tupsu :)

  VastaaPoista
 3. Laura: Ne vaaleet värit on kans niin upeita! Ottaisin kaikki jos voisin. :D

  Haveaniceday1: Kiva kuulla kokemuksia! :) Ihh mäki haluun äkkii ton!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -