Maanantaifiilikset

Taidan olla ainoa helsinkiläinen joka ei ole innoissaan siitä, että tänne satoi viimein ensilumi. Lumi on pysynyt harvinaisen pitkään poissa mutta olisi mun puolesta voinut pysyä vielä lopputalvenkin. Haluan aina valkoisen joulun, sen saan aina vierailemalla Oulussa sillon. Tänne en sitä lunta kaipaa. Lumesta on aina vain harmia: en uskalla käyttää oikein korkkareita, koska pelkään nilkkamurtumia, pelkään liukastua muutenkin. Mulla on jalat ihan jumissa lauantaista kun kävelin yöllä kavereiden kanssa baariin ja jännitin lihaksia niin paljon etten liukastuisi kun jalkakäytäviä ei oltu vielä ehditty hiekoittamaan. Taisi kaikille tulla selväksi nyt, että minä en pidä lumesta. :D

kuva: weheartit.com

Tällä hetkellä mulla on todella kiire kouluhommien kanssa eikä sitä helpota yhtään se, että olen melkein joka ilta duunissa. Tänään otin kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja tein yhden tehtävän jonka deadline meni neljä kuukautta sitten. Tämän jälkeen voinkin sitten aloittaa toisen tehtävän joka on kohta kaksi vuotta myöhässä! ;)

Minulla on kaikki siis oikein hyvin, mutta postaustahti on vähän harvaa nyt kun on niin paljon tekemistä, toivottavasti ymmärrätte. :)

PS. Mulberryn huivin huutoaika loppuu huomenna päivällä! :) KORJAUS: Sulkeutuuki vasta ke!

2 kommenttia:

  1. Mä en myöskään iloitse tippaakaan lumesta. Mulle olis kelvannut lämmin talvi. :/ Huomaan vältteleväni uloslähtemistä lumen takia. :P

    VastaaPoista
  2. Milla: Joo mä oisin kyllä kans voinu pysytellä niissä plussakeleissä. :D

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -