Stressitön iho

Näyttää siltä, että tästä on tulossa kovaa vauhtia kosmetiikkablogi. ;) Ei sentään, mutta olen viimeaikoina vain sattunut löytämään itselleni niin sopivia tuotteita, että ihan pakko jakaa muillekin näitä vinkkejä.

Olen aikaisemminkin kertonut, että olen saanut nauttia muuten puhtaasta ihosta mutta, että leukaani tulee jatkuvasti finnejä. Olen lukenut, että leukaan ja suun ympärille tulevat epäpuhtaudet johtuvat hormooneista sekä stressistä. Olen aikaisemmin ollut täysin varma, että e-pillerithän nämä epäpuhtaudet aiheuttavat mutta nyt kun olen alkanut käyttämään näitä tuotteita jotka vähentävät stressin merkkejä iholla olen huomannut, että epäpuhtaudet ovat hävinneet kokonaan. Ihoni on siis kai ollut vain äärimmäisen stressaantunut, niin kuin koko tää tyyppi. En siis ole kovinkaan yllättynyt, että ihonikin on reagoinut siihen. :D

Nyt olen pari viikkoa odottanut kauhulla, että millon leukaani taas tulee jotain mutta ainakin toistaiseksi olen saanut nauttia puhtaasta ihosta. Mulla ei varmaan ikinä murrosiän alkamisen jälkeen ole ollut näin pitkään näin hyvä iho. Mikä helpotus!


Mitkä ne ihmetuotteet sitten ovat?

Neutrogena Visible Clear Spot stress control daily scrub. Tätä kuorintaa käytän päivittäin aamuin illoin meikinpuhdistuksen jälkeen. Purkissa sanotaan näin: "Ainutlaatuinen Microclear -teknologiaa hyödyntävä koostumus, vihreä tee ja kurkku-uute kuorivat ja puhdistavat ihon syvältä ja rauhoittavat stressaantunutta ihoa.". Tämän puhdistuksen jälkeen kasvot tuntuvat todella puhtailta ja vähän viileiltä.

KIEHL'S SKIN RESCUER Stress-Minimizing Daily Hydrator. Tämä tuote joutui minulle ihan tuurilla. Kävin nimittäin kyselemässä Kiehl'sin myymälästä toisesta voiteesta näytepakkausta. Ystävällinen myyjä antoi muutaman muunkin voiteen näytepakkaukset, mm juuri tämän, ja loppujen lopuksi se voide jota kävin kyselemässä ei ollut minulle lainkaan sopiva. Tämä oli. Kuiva ihoni tarvitsee varsinkin talvella ihan älyttömästi kosteutta ja tämä on yksi niistä harvoista voiteista jotka ihan oikeesti toimii! Tiedän jo nyt, että kun tämä purkki loppuu käyn heti ostamassa uuden. Paras voide omille kasvoilleni mitä olen ikinä, I-K-I-N-Ä, kokeillut. Ja mä olen kokeillut monia. :D

Jos jollain on samalainen iho kun mulla eli kuiva mutta tulee vähän epäpuhtauksia niin suosittelen lämpimästi kokeilemaan noita! :)

12 kommenttia:

 1. Mulla on vähän samantyyppinen iho. Tällä hetkellä se käy ylikierroksilla, koska lopetin hormonaalisen ehkäisyn muutama kuukausi takaperin. :( Ehkä noista olis apua tähänkin vaivaan... Täytyy ehkä testata!

  VastaaPoista
 2. Milla: Kannattaa ehdottomasti kokeilla, eikä nuo maksa yhteensä kun alle 40€ niin ei ole iso menetys jos ei noihin ongelmiin auta! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkeistä! Minullakin tulee juuri suun ympärille pientä punaista näppyä ja voisin kokeilla näitä :)

  VastaaPoista
 4. Linda: Mulla on ainakin auttanut enkä keksi muuta syytä sille kun nämä tuotteet! :)

  VastaaPoista
 5. Hei, jos sulla mitenkään oon aikaa, niin postaustoiveena mulla olis, että tekisit jonkin mittaisen videopostauksen jossa höpöttelisit ruotsiksi :) Videopostausta olisi kiva nähdä pitkästä aikaa, ja ainakin niistä aikaisemmista ruotsinkielisistä tykkäsin tosi paljon, kun tykkään kyseisestä kielestä ja oli hauska kattoo että ymmärtääkö kaiken mitä puhut :p Jos vaan on aikaa!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Kiitos toiveesta, näitä on aina kiva saada! :) Itseasiassa kuvasin tänään videon (tosin suomeksi) joka tulee blogiin ensi viikolla! :) Onko toiveita mitä ruotsinkielinen postaus sisältäisi? Hankala vaan alkaa höpöttelemään haha. :D

  VastaaPoista
 7. Kiva että tulossa videoo :) Ja esimerkiks voisit kertoo sun päivästä, tai sitten vastaavasti sellanen päivä kanssani video. Ja vaikka aika kulutettu onkin, niin laukkuni sisältö videot on mun mielestä aina mielenkiintosia :D Tai esittelet lempikosmetiikka tuotteita, tai lempivaatteita. Joku meikki-/ hiustutorial videoki ois mielenkiintonen!

  VastaaPoista
 8. Sun blogi tuli eilen jostain syystä mieleen ja hoksasin, etten oo täällä aikoihin käynyt. Piti heti tulla piipahtamaan. Kiva lukea sun kuulumisia :).

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Juurikin kosmetiikasta on tulossa videota. ;) Kiitos ihan hirveesti näistä ideoista alan heti miettimään minkä toteutan eka! :)

  imlacking: Tervetuloa takaisin! :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Juurikin kosmetiikasta on tulossa videota. ;) Kiitos ihan hirveesti näistä ideoista alan heti miettimään minkä toteutan eka! :)

  imlacking: Tervetuloa takaisin! :)

  VastaaPoista
 11. Onko muuten suomenruotsalaisilla eroja/eri murteita eri alueilla? Esim. puhutaanko Oulussa ruotsia eri tavalla kuin Helsingissä? Anteeksi hölmö kysymys, mutta tämä kiinnostaa. Jos puhut suomea, puhutko Oulun murteella? En ole koskaan nähnyt sun videoita, niin en tiedä. Olen asunut yli 10 vuotta Helsingissä, mutta tuo paikallinen puhetyyli ei ole tarttunut minulle ja tunnen itseni edelleen hieman maalaiseksi :D

  VastaaPoista
 12. Anonyymi: On tosiaankin eroja, mä en esimerkiksi edes ymmärrä kokkolan ruotsia. :D Oulussa ja ruotsissakin puhutaan eri tavalla, koska stadissa käytetään ruotsissakin luonnollisesti slangia! Mä en oo oikein ikinä puhunut kunnon Oulun murretta mutta on puheeni kyllä Helsingin muuton jälkeen varmasti muuttunut enemmän "stadilaiseksi". :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -