FLEYE

Aikaisemmin viikolla kävin Tanskan suurlähettilään residenssissä Instrumentariumin pressitilaisuudessa  jossa esiteltiin valikoimiin 17.2 tuleva tanskalainen FLEYE-merkki.


Kiinnitin ensimmäisenä huomiota Instrumentariumin työntekijöiden upeisiin silmälaseihin, ja tietysti olivat juurikin kyseisen merkin kehyksiä! Toiseksi huomio kiinnittyi suunnittelijan Annette Estøn pirteisiin punaisiin hiuksiin ja energiseen olemukseen. 

Minulla ei laseja itselläni ole mutta pakko myöntää, että tarvetta niille on ehkä jo jonkin aikaa ollut. Luennoilla on tuottanut jo pari vuotta vaikeuksia nähdä taululle nimittäin ja olenkin varovasti kysynyt vieressä istuvilta kavereilta, että mitäs tuolla taululla lukeekaan. En vain jotenkin ole saanut aikaiseksi varata aikaa näöntarkaistukseen. 


Laseja testaillessa todellakin huomasi, että lasit ovat höyhenenkevyet ja istuvat todella hyvin uniikkejen nenätyynyjen ansiosta joista yritys on voittanut palkinnonkin. Nenätyynyt ovat yksilöllisesti säädettävissä minkä avulla varmistetaan, että lasit istuvat jokaiselle nenälle! 

Näihin laseihin ihastuin aika kovasti ja muidenkin mielestä taisivat minulle sopia. En vain voi sille mitään, että aina kun vedän lasit päähäni näen peilistä isäni. Isälläni on ollut lasit koko minun ikäni ja taidan olla muutenkin aika hänen näköinen joten lasit päässä olen mielestäni kopio. :D 

Mitä mieltä te ootte, sopiiko lasit? :) 

8 kommenttia:

 1. Mun mielestä sopii nuo ja varmasti monet muutkin mallit. Itsellä on tosi huono näkö (noin -7), joten pakko pitää laseja. Tosin käytän lähes päivittäin piilolinssejä, koska huonon näön vuoksi linssini ovat paksut pullonpohjat:) Eli vaikka valitsisin ihanimmat kehykset, niin ne linssit on karmeet. Mut kannattaa hankkia kyllä silmälasit, voi tulla päänsärkyjä ja niskajumejakin sen takia, että ei näe.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Kiitos! :) Kyllä pitää ehdottomasti mennä ainakin näöntarkastukseen! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan siro malli, sopii ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
 4. oi ihana kun linkkasit blogisi, mä löysin sut :D Kauheeta kun kuulostin ihan stalkkerilta...

  Uino, stalkkeri.

  VastaaPoista
 5. Uino: Eiku just ihanaa! Piristit mun iltaa ihan hirmusesti kun luin etsintäkuulutuksen blogistasi. ;) Harvoin kukaan minua etsii haha. :D

  VastaaPoista
 6. Noo kerta se on ensimmäinenkin ;D ! ps. Onko sul neiti facea? jos on niin laita kaveripyyntöä Uino Rossille!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -