Täydellinen takki / London shopping

Mä rakastan ostella takkeja ja niitä kertyy mulle varmasti nopeampaan tahtiin kun mitään muuta vaatekappaletta. Olen kuitenkin jo vuosia sitten oivaltanut, että sehän johtuu siitä, että Suomessa kun takkia käytetään 3/4 vuodesta ja usein se onkin ainoa mikä näkyy kunnolla asusta ulkona kävellessä ihmisten ilmoilla. On siis täysin luontevaa, että ei halua käyttää päivittäin samaa takkia, sehän olisi tylsää! ;)


Notting Hillissä Portobello Road:lla kävellessä maanantaiaamuna bongasin yhden kojun joka myi upeita vaatteita, ja varsinkin niitä takkeja. Olisin voinut ostaa varmaan 10, mutta rauhoittelin itseäni ja ostin vain sen mihin ensimmäisenä pistin silmäni.


Minä joka olen vannoutunut nahkatakkityttö olin tästä takista niin innoissani. Nuo hihat! Ja tuo karvakaulus jonka voi myös napittaa pois. Apua, en osaa sanoa tästä takista muuta kun, että se on ihana. Ihan sanattomaksi vetää. :D

Mitä mieltä te ootte?

5 kommenttia:

  1. Hei! Teen koulussa sellaista pienimuotoista aikakauslehti -projektia ja tarvitsisin siihen artikkelin liitteeksi pari muotikuvaa. Olisiko mahdollista, että saisin käyttää siinä paria sinun ottamaa kuvaasi?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Toki saa käyttää, mitä kuvia ajattelit käyttää? :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -