Current Cravings1. Louis Vuitton Keepall 55. 2. Boda Skins. 3. Korres. 4. Nike Air Max.

En muistaakseni ehtinyt blogissa kertoa, että vietin viime viikonlopun Oulussa mutta siellä siis olin viikonlopun. Näin kavereita ja perhettä ja kävin pitkästä aikaa (ekaa kertaa moneen vuoteen) Oulun keskustassa sillä tavalla, että kaupat oli auki. Ihana viikonloppu mutta aika kaukana rentouttavasta. Minä kun käyn vanhoilla kotiseuduilla niin harvoin ja aina niin lyhyen ajan niin juoksen paikasta toiseen joten illalla kun pääsin lentokoneeseen olin aivan puhki, siitä puhumattakaan kun pääsin kotiin takaisin!

Olen jo kauan unelmoinut weekendbagista eli laukusta jonka voisin ottaa mukaan juurikin tällaisille viikonloppureissuille niin Ouluun kuin kesällä mökillekin ja vaikka lyhyille ulkomaanmatkoillekin! Juuri tuosta Louis Vuittonin laukusta olen haaveillut mutta haluaisin laukun second handinä, koska tykkään enemmän laukuista kun nahka on patinoitunut. Lisäksi siinä saisi olla olkahihna. Ja vielä kohtuulliseen hintaan kun löytyisi niin olisin onnellinen! :)

Tämä tuleva viikko painetaan töitä kunnolla ja odotellaan jo seuraavaa viikonloppua kun Joonas tulee kotiin. Nyt vähän sohvalöhöömistä ja sitten unille. Hyvää yötä! :)

6 kommenttia:

 1. Haha olikin hauska törmätä keskustassa launtaina suhun. :) Kannattaa katsella noita Keepall-laukkuja varsinkin Designer Vintagen nettikaupasta. Niitä tulee aina välillä isompi erä kerralla myyntiin.

  VastaaPoista
 2. Laura: Joo niin oli! :D Niistä mä olenkin katellut mutta en ole vielä löytänyt omaani. :/

  VastaaPoista
 3. Joo olkahihna vois olla fiksu valinta, itse käytän lyhyemmillä reissuilla longchampin sitä perus la(vai le?!) pliegen isompaa mallia, ja siinä pieni kanta"kahva" on tosi rasittava kantaa, jos laukku yhtään raskaampi... Toivottavasti löydät oman pian!:)

  VastaaPoista
 4. Rosa: Niimpä, sepä siinä juuri on! :( Toivotaan!

  VastaaPoista
 5. Lauantaina olin fransmannissa syömässä ja oli hauska sattuma ku katsoin ulos niin näin sinut puistolan edessä! Olet kyllä todella kaunis :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Eihän! :D Pieni maailma. Voi kiitos kovasti, tunsin lauantaina itseni vielä ihan rumaksi hahah. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -