Nahkatakkiaddiktio

Mä olen huomannut, että vaikka tyylini on kehittynyt vuosien varrella niin yksi juttu on pysynyt samana jo kohta 10 vuotta: Bikermallinen nahkatakki. Minulla on vieläkin käytössä tekonahkatakki jonka ostin joskus 14-vuotiaana Seppälästä, takki on päällä esimerkiksi tämän postauksen asussa. Juuri tänään puhuttiin ystäväni kanssa siitä miten sillon kun oltiin teinejä oli muotia sellaiset resorinahkatakit, kaikilla oli sellaiset Onlystä ostetut takit. Muistan kun sillon punnitsin ostoa sellaisen Onlyn takin ja bikertakin välillä ja päädyin bikeriin. Onneksi päädyin, koska takkimallista on tullut ehdottomasti yksi tyylini kulmakiviä. :)


Tänään piipahdin Mangon liikkeessä samalla kun odottelin ystävääni keskustassa. Alennuksessa oleva täydellinen tekonahkatakki oikein huusi nimeäni joten oli pakko sovittaa. Hintalapun tarkistus, 45€, joo kassan kautta ulos liikkeestä uusi takki päällä ja vanha pussissa. :)


Niittit ovat tässä takissa todella tummia, melkein mustia joten se tekee takista todella monikäyttöisen. Ai, että mä tykkään tästä! :)

Mitäs mieltä te ootte?

2 kommenttia:

  1. Mäkin ostin mangosta jonkin aikaan ton tapaisen, se oli vielä nahkaa + -50% :D
    T. nahkatakkien rakastaja Uino

    VastaaPoista
  2. Uino: Sullaki käyny siis kunnon tuuri! :D Aitonahkaisissa takeissa on kyllä sitä jotain mutta toisaalta tämä tekonahkakin on aika jees kun voi huoletta laittaa sadekeleillä päälle. :D

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -