Toinen vuosipäivä

Olin eilen koko aamupäivän kotona ja vähän ennen kahtatoista ovikello soi. Avasin oven ja takana seisoi kukkalähetti kukkakimpun kera. Mieleeni palautui sekunnissa hetki kun reilu pari vuotta sitten avasin oven kipeänä ja vähän surullisena ja näin jättimäisen kukkakimpun jonka jälkeen lähetti kysyi, että tiesinkö missä jokin osoite oli. Voitte vaan kuvitella millainen fiilis oli sen jälkeen. :D Tällä kertaa lähetti kuitenkin vain hymyili ja sanoi "Teille olisi kukkalähetys". Otin kimpun vastaan hymyillen maailman isointa hymyä ja luin kortin: "Ihanaa vuosipäivää rakas, nähdään illalla". Mietin mielessäni vaan, että well done Joonas, well done.


Voiko päivä paremmin enää alkaa? Siinä sitten laittelin Shampanjat odottelemaan sitä, että Joonas tulisi kotiin ja illalla kun ovi avautui olin kyllä niin onnellinen. Sitä mä olin odottanu koko viikon! Illalla Joonas vei minut Gaijiniin syömään ja tarkoitus oli vielä syömisen jälkeen mennä Olavi Uusivirran keikalle, mutta illastaminen venyi sen verran, että päästiin paikalle vasta juuri kun viimeinen biisi soi. Harmi mutta ei voi mitään. Ihan käsittämätöntä miten paljon rakastankaan tuota miestä. 


"I'm Lucky I'm in love with my best friend, lucky to have been where I have been, lucky to be coming home again.

They don't know how long it takes, waiting for a love like this, Every time we say goodbye I wish we had one more kiss, I'll wait for you I promise you, I will.

Lucky we're in love in every way, lucky to have stayed where we have stayed, lucky to be coming home someday."

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta! <3 Me vietetään tänään meidän kuudetta vuosipäivää. Palattiin eilen Espanjasta, joten ollaan vaan hengailtu kotona väsyneinä! :D Sami oli tosin sitä mieltä, et tää vuosipäivä voitais kokonaan "heivata" ja juhlia vaan kihlapäivänä. :D En ollut ihan samaa mieltä... Mitä enemmän juhlia, sitä parempi! ;)

    VastaaPoista
  2. Milla: Onnea teille hirmuisesti! :) Tuo onkin vähän dilemma ku tulee sitten vuosipäivät, kihlapäivät ja sitten vielä hääpäivä. :D Mä luulen, että vietetään vuosipäiviä häihin asti ja sitten hääpäivää. ;) Saa nähdä miten käy sitten kun/jos kihloihin mennään. :D

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -