Video på svenska

Muutamat teistä on aina välillä toivonut videota ruotsinkielellä joten päätin vihdoin toteuttaa tämän! Toivottavasti tästä on hyötyä ylioppilaskirjoituksissa kuulonymmärryksessä, vaikka aika tönkösti nyt puhuinkin. Vähän jännitti tuo kuvaaminen, en tiedä miksi. :D Ja jotain pitäisi tehdä tämän koneen suhinalle... No, Toivottavasti tykkäätte!


Elokuva tehty 5.3.2014 klo 14.59 #2 from Lotta W on Vimeo.

14 kommenttia:

 1. ihanaa! luulin jo että kaikki mun ruotsinkielen taidot on hävinny tässä välivuoden aikana, mutta eipäs olleet. se oli vielä mun lemppari aine koulussa, pieni ruotsihirmu heräs henkiin :-)

  VastaaPoista
 2. M: Ihanaa, että tää herätti tollasia tunteita! Juuri tuollaista halusinkin kuulla. :)

  VastaaPoista
 3. Ruotsin kuuntelut meni n.3 viikkoa sitten, eli hiukka myöhään tuli tämä video, mutta tosi kaunis ajatus kyllä :) voi kuinka mäkin haluisin olla ruotsinkielinen! Opiskelen kyllä ruotsia A-kielenä ihan kiitettävin arvosanoin, mutta ei sitä ihan joka päivä tuu käytettyä :( ymmärrän kaiken mitä ruotsiksi puhutaan, ja rakastan kuunnella ruotsinkielisiä keskusteluja. Ainoa ongelma on juuri tuo, etten uskalla avata suutani virheiden pelossa :-D tai uskallan kyllä suomenkielisten ystävieni seurassa puhua myös ruotsia ja oppitunneilla tms, mutta sitten siinä ruotsinkielisessä seurassa tuntuu aina unohtuvan kaikki ruotsin alkeetkin... Oon kyllä aatellut hakea nyt Hankenille ja jopa Ruotsiinkin hakemaan - jospa se voisi olla mun "salareitti" ruotsinkielisyyteen :D
  Musta oli tosi kiva, että teit tän videon :) Virkistävän erilainen ja mielenkiintoinen !

  VastaaPoista
 4. Mer video på svenska! Jätte jätte skönt! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa! Puhut niin selkeää ruotsia! Minulla on muutamia suomenruotsalaisia ja ruotsalaisia kavereita ja varsinkin ruotsalaisten kanssa on kamalaa vaihtaa englantiin ihan vaan siksi, että en saa selvää heidän puheestaan :D He ymmärtävät kyllä minun ruotsiani (vaikka nauravatkin sanavalinnoille), mutta minä en heidän. Pointtina siis vaan, että ihanaa!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Voi ei, mä niin muistelin, että vasta maaliskuussa on ne kuuntelut! :( Ihanaa, että haluat oppia ruotsinkielen. Ruotsinkielisenä voin kertoa, että arvostan itse ainakin hirveesti sitä, että edes yritetään! :) Hankeniin hakee tietääkseni moniakin suomenkielisiä joten suosittelen jos "kaksikielisyys" yhtään kiinnostaa. :)

  Anonyymi: Trevligt att höra att du tyckte om det här! :)

  Tititi: Hehe muumiruotsia! Kiitos! Mullakin välillä tekee tiukkaa osata muutamia murteita mutta kaikkeen tottuu! :)

  VastaaPoista
 7. AAk apua suomenruotsia :-D Tykkään riikinruotsista valtavasti ja omaan korvaani suomenruotsi kuulostaa todella tönköltä.

  riiri

  VastaaPoista
 8. Riiri: Se on kyllä ihan totta, ja varsinkin videolla kun jännittää niin kuulostaa tönkömmältä. :D

  VastaaPoista
 9. Mulla on pitkän aikaa ollu sillain, että en kauheesti suomenruotsista tykkää, mutta voi vitsi sun puhe kuulostaa kivalta! Ymmärsin suurimman osan mutta loppuvaiheessa varsinkin en kyl kaikkee. Mut just kiva että vois kuunnella ton uudestaan ja yrittää ymmärtää kaiken :D Olis ihanaa ku tekisit näitä toistekin, niin kiva kattella ja kuunnella :) Ja oot kaunis!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Kiitos! :) Varmasti teen näitä videoita uudestaan vielä kun toivotaan, viimeistään sitten varmasti syksyllä ENNEN niitä ruotsin kuunteluja. :D

  VastaaPoista
 11. Heh, vaikka kuuntelut kerkeskin jo mennä, voit sä vielä sen kirjallisen osion toteuttaa vaikka pienen tekstikatkelman muodossa ;) vähän harjoitusta luetunymmärtämiseen!

  VastaaPoista
 12. Anonyymi: Ihan totta. :D Luulen, että yksi tällainen ruotsinkielinen juttu kuukauteen saa riittää haha.

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -