Luukki

Tällaisesta korkokenkiä rakastavasta citytytöstä ei välttämättä uskoisi heti, että rakastan metsissä lenkkeilyä mutta se on aktiviteetti joka on todella lähellä sydäntäni. Luonnon helmassa jotenkin rentoutuu aivan täysin ja samalla saa vähän liikuntaa. :) Olen luultavasti perinyt tämän mielenkiinnon isältäni joka joka syksy lähtee lappiin vaeltamaan viikoksi. Mustakin ois tosi kiva mennä kavereiden kanssa joskus vaikka telttailemaan ja ollaankin kavereiden kanssa tätä suunniteltu monesti mutta aina se on jäänyt.


Sunnuntaina meillä oli tarkoitus mennä Nuuksioon mutta navigaattori ohjasi meidät ihan väärään paikkaan joten päädyttiin sitten Espoon Luukkiin reippailemaan vajaa 10 km lenkki. 


Päätettiin pitkästä aikaa ottaa myös isompi järkkäri mukaan. Nikon D90 on pölyttynyt laatikossa siitä asti kun uuden minijärkkärin hommasin. Eli kohta kaksi vuotta. :D Mulla ehtikin olla laajakulmaobjektiiviäni ikävä! 


Vähän erilaisia asukuvia tällä kertaa. Aurinkoinen sää, lenkkeily, parasta seuraa, valokuvaus ja makkaran paistaminen. Aika täydellinen päivä oli. :)

4 kommenttia:

 1. Tosi pirteet lenkkivarusteet, ihana ilma ja makkaraa maistuu niin hyvälle ulkona. Odotan ekaa grillausta kieli pitkällä :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Joo mä oon aikamoinen väriläiskä lenkkipolulla :D Makkara on niin hyvää! Meki ihan kateellisina katottiin facebookista kun jotku kaverit oli viikonloppuna jo päässeet johonkin grillailemaan. :D

  VastaaPoista
 3. Ser alldeles ljuvlit ut ! Hoppas allt är bra med dig:)O hälsa Joonas! /Anna

  VastaaPoista
 4. Anna: Vi måst skypea nån dag här, puss på dig! <3

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -