Aurinko

Ihanat helteet on tullu takas ja tuntuu taas ihan kesältä! Iltavuorojen hyvä puoli kesällä onkin se, että saa nauttia päivällä auringosta. Mekin oltiin eilen ystäväni kanssa muutama tunti läheisessä puistossa nauttimassa auringosta ja piknikeväistä. ;)

Mietin muuten eilen omaa muuttunutta suhtautumista aurinkoon. Se on nimittäin muuttunut paljon niiltä ajoilta kun olin 13-20-vuotias. Ennen ajattelin, että en tarvitse aurinkosuojaa, koska se hidastaa ruskettumistani. Ja ruskettuminen oli se tärkein juttu kesässä. Nykyään en poistu kotoa ilman suojakerrointa eikä se suojakerroin ole edes sieltä matalimmasta päästä. Ennen ajattelin, että jos palaa niin äkkiäkös se muuttuu rusketukseksi. Nykyään ajattelen, että palaminen on nolointa mitä voi tapahtua, koska siitähän näkee vain miten tyhmä on ollut. :D Tottakai eilen (vaikka oli aurinkorasvaa) paloin silti. Tänään siis operaationa oli levittää todella tarkkaan yläselkään aurinkorasvaa kun lähdettiin ystäväni kanssa vetämään porrastreeniä ulos.

Asiasta toiseen. Minä suunnitelin pari päivää sitten uuden laukun ostamista. Tai no suunnitellut olen sitä pidempään mutta pari päivää sitten olin ihan oikeasti tarttumassa tuumasta toimeen. Viimeksi taisin ostaa itselleni uuden (kalliin) laukun syksyllä 2011 joten siitäkin on aikaa!

  Minulla ei ole isoja laukkuja montaa, sellaista arkeen sopivaa mihin mahtuisi läppäri ja vaikka kansiokin jos on tarve sille. Olin/olen päätynyt Givenchyn Antigona Shopperiin ja mitä tapahtuu? Laukku on loppuun myyty netistä ja Luxbagin liikkeestäkin. :( Yhdestä brittikaupasta saisi mutta punta kun on niin korkea tällä hetkellä, että tulisi ihan pirun kalliiksi! Etsintä jatkuu.


T-paita Gina Tricot, kengät Charlotte Olympia, aurinkolasit Ray-Ban, kaulakoru Dogeared, laukku Givenchy, farkut Zara.

Yllä oleva asu olisi minusta aivan täydellinen kesäasu, niin sillon kun ei ole ihan sortsikelit! ;)

5 kommenttia:

 1. Kiva asu. Onko karvat pysyneet poissa sääristä?

  VastaaPoista
 2. Mikä on sun tämän kesän lempivaate?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Kyllä on! :)

  Anonyymi: Ihan heittämällä boyfriendfarkut! Harvoin käytän enää muita, lisäksi haluaisin löytää jonkun kivan cropatun paidan. :)

  VastaaPoista
 4. Ei vitsit, mä ostin ton laukun just joku pari viikkoa sitten!! silmäilin sitä net-a-porterin sivuilla vaikka kuinka pitkään ja sitten yhtenä päivänä - SOLD OUT. Onneks jäin kärppänä päivittelemään sivua ja pian se tulikin takasin myyntiin ja ei muuta kun äkkiä klik klik, hehe :-D farfetch-nettikaupassa näytti olevan vielä myynnissä, tosin vähän kalliimmalla kun esim. nap! Ite en oo tuolta koskaan tilannut joten en osaa sanoo toimituksista jne.. :)

  VastaaPoista
 5. Lausku: Lucky you! :D Täytyy itsekin vahtia oikein urakalla! Huomasin tuon farfetchin mutta tosiaan aika paljon kalliimpi. :/

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -