Green

Muistan edelleen sen aamun omien ylppäreiden jälkeen. Äitini tuli aamulla huoneeseeni ja otti kaulastani helmikaulakorun pois ja totesi, että "luojan kiitos tämä on tallessa". Tytöstä viis kunhan koru on tallessa haha. :D Loppupäivän äitini osoitti kyllä uskomatonta sympatiaa makoilemalla minun kanssani sängyssä monen monta tuntia kunnes huono oloni vähän parani. :D

Eilen oli niin kiva käydä ylppäreissä ja nähdä perhetuttujani pitkästä aikaa sekä sitten myöhemmissä juhlissa nähdä sukua. Mä niin tykkään juhlista!

Eilen herättiin Joonaksen kanssa aikaisin ja oltiin sitten jo aikaisin liikenteeessä ja etsimässä mulle mekkoa eilisiin juhliin. Kyllä, mä olen erittäin ajoissa aina näiden juttujen kanssa. :D Mekko löytyi keskustan Zarasta pienen kiertelyn jälkeen ja voi miten mä tykkäänkin tosta mekosta!


Vihreä väri epäillytti hetken mutta totesin sen sopivan tummiin hiuksiin loistavasti ja myöskin tummaan rusketukseen. ;) En tosiaankaan olisi noin ruskea muuten mutta kävin perjantaina suihkurusketuksesta. Ostin joku aika sitten Grouponista viiden kerran suihkurusketuskortin joten nyt voin olla sitten alkukesän ruskea, hih!

Mekko Zara // Laukku Louis Vuitton // Kengät Jimmy Choo

Jimmy Choon korkkareista on tullut ihan mun luottokorkkarit. Vaikka korkoa on 10 cm niin näillä kävelen kun ei olisi korkoa ollenkaan. Luultavasti se on sitä, että olen alkanut käyttämään korkoja niin paljon, että jalka on tottunut mutta kengät ovat myös äärimmäisen mukavat kiilakoron ansiosta.


Minulla oli perjantaina viimeinen päivä harjoittelussani ja vaikka se tuntui haikealta niin minusta on myös kiva mennä takaisin töihin omalle työpaikalleni. Tänään menenkin ekaa päivää aikoihin! :) Lisäksi olin niin hirveän tyytyväinen harjoitteluuni, että sen voi hyvillä mielin jättää taakseen ja odotella mitä tulevaisuus tuo tullessaan. :)

Ihanaa sunnuntaita teille kaikille! :)

11 kommenttia:

 1. Voi nappivalinta tuo mekko: sopii t-o-d-e-l-l-a hyvin yhteen tummien hiustesi kanssa. Ja voi juku mitkä ihanat kiharat - kaunis olet :)

  VastaaPoista
 2. Jossu: Kiitti ihana. ;>Nykyään tuleekin todella harvoin kiharrettua hiukset!

  VastaaPoista
 3. Ooo, aivan ihana mekko ja oot niin nätti :)

  VastaaPoista
 4. Oi, ihana tuo vihreä väri!! :)Sopii kyllä todella hyvin sinulle. Oliko tuolla mekolla paljon hintaa? :)

  VastaaPoista
 5. Sulla on varmasti ihan huippu äiti. Kiva ja jotenkin söpö mekko, korostaa nätisti vyötäröä. Hieno rusketus myös, tosi luonnollinen, eikä sellainen liian oranssi. Huh, mun jalat on ihan valkoiset, onneksi on maksihameet olemassa :) Täytynee turvautua itseruskettavaan.

  VastaaPoista
 6. Tuo vihreä mekko sopii sinulle todella hyvin. Vau! Upeana olet ollut jälleen liikenteessä. :))

  VastaaPoista
 7. Jenna: Kiitos. :>

  riikka: Kiitos! Mekko maksoi 49,95€. :)

  Anonyymi: Äitini on kyllä ihan huippu! :) Tollainen malli korostaa kyllä just ihanasti vyötäröä. Maksihelmat pelastaa kyllä valkoiset jalat hyvin mutta tollanen suihkurusketus oli kyllä tän kesän pelastus, ihan uus kokemus mulle! :)

  Elisabete: Voi kiitos ihana! :)

  VastaaPoista
 8. Tuo mekko on kuin tehty sulle! Ihan täydellinen juurikin ruskeiden hiusten kanssa. :)

  VastaaPoista
 9. Elisa: Kiitos! :) Kiva kun tekin tykkäätte!

  VastaaPoista
 10. Täydellinen asu :) Ja miten hyvältä tuo vihreä väri näyttääkään sinun ylläsi!

  VastaaPoista
 11. Ulriikka: Voi kiitos paljon! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -