Halfmoon Magic Tan


Helsingin keskustaan on avattu keskuskadulle Lenswayn liike jossa voi käydä sovittamassa laseja ja he tekevät liikkeessä sitten tilauksen ja lasit tulee parin päivän kuluessa kotiovelle ja lasku sähköpostiin. Mä olen ihan hulluna aurinkolaseihin joten kun käytiin viime viikonloppuna Joonaksen kanssa kurkkaamassa liike niin lähti sieltä samantien tilaukseen Le Specsin aurinkolasit. Nää on niin makeet etten mä kestä! Lasit olivat alennuksessa joten maksoin näistä sitten 47€. Niille ihmisille ketkä eivät ymmärrä kalliiden aurinkolasejen päälle (mitä nämä Le Specsin eivät edes ole) voin kertoa, että muutaman viikon Gina Tricotin laseja käyttäneenä ero oli kuin yö ja päivä kun nämä laittoi silmille! Tuntui kuin koko maailma näyttäisi ihan eriltä, ja niinhän se näyttääkin laadukkaiden linssejen takaa. Lienee itsestään selvää myös miten paljon paremmin nämä myös suojaavat uv-säteiltä. :)


Le Specsin laseihin olen hurahtanut jo aikoja sitten ja nämä ovatkin merkin kolmannet lasit jotka minulla nyt on. Mielestäni tällä merkillä todellakin hinta ja laatu kohtaa ja olisin valmis maksamaan heidän laseistaan huomattavasti enemmänkin, niin hyviä ne minusta ovat! Näiden lasejen mallin nimi on Halfmoon Magic Tan.

2 kommenttia:

  1. Hauska oli lukea, että joku muukin on hulluna aurinkolaseihin. Itse kirjoitin meinaan aiheesta tänään ;)

    VastaaPoista
  2. Mulla on itsellä polaroid-aurinkolasit joista maksoin muistaakseni 59e eikä se oo mun mielestä hirveän iso hinta, varsinkin kun joissain paikoissa polaroidut aurinkolasit tai jotkut merkkilasit maksaa vähintään 200-300e. Ei tulis mieleenkään ostaa sellaisia laseja, kun aina saa pelätä että ne hajoaa tai menee hukkaan.

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -