Feeling the catastrophe but she knows she can fly away

Mulla on tosi hyvä fiilis tästä blogista taas pitkästä aikaa. Tai no, kyllä mulla useimmiten on ollutkin tästä hommasta hyvä fiilis, enhän muuten varmasti olisi näin pitkään kirjoittanut. Varmasti kuitenkin ymmärrätte, että kun tätä hommaa on tehnyt kohta kuusi vuotta niin tulee kausia jolloin on enemmän innoissaan ja kausia jolloin on sitten luonnollisesti vähemmän innoissaan tästä kaikesta. On kausia kun en vaan saa kuvattua mitään materiaalia eikä ole mitään asiaakaan joten silloin minusta on parempi vain pysyä hiljaa. Nyt olen kuitenkin ollut harvinaisen tehokas kuten varmasti olette huomanneet ja blogiin on tullut uusia postauksia päivittäin, joskus jopa kaksi päivässä! I'm on fire! 


Neule ja farkut Gina Tricot // Toppi H&M // Laukku Zara // Kengät Chanel // Aurinkolasit Le Specs (saatu)

Joskus kun asiat ovat epävarmoja elämässä niin on ihanaa kun voi vähentää stressiä satsaamalla täysiä johonkin mitä rakastaa. Jotku purkaa sitä esimerkiksi kuntosalilla tai lenkkipolulla, mä taas olen iloinen siitä, että mulla on tää blogi! :) Postauksia on luonnoksissa jo monta ja syksy on vasta alkamassa. Syksy on nimittäin mun lempivuodenaika pukeutumisen suhteen ja mä vedän kohta ihan innoissani nahkatakkini taas päälle! Syksy on yleensä myös ainakin minun blogini kulta-aikaa joten olen innoissani, vaikka tuntuu haikealta jättää kesä taakse.

Millä fiiliksillä te aloitatte syyskauden?

6 kommenttia:

 1. Aina oikein odotan syksyä, vaikka lämpökin on mukava. Nyt ehkä nuo helteet oli vähän liikaa, joten vielä enemmän olen innoissani viilenevistä keleistä. Tykkään syksyn väreistä ja tuoksuista, viihdyn kotona hyvin ja poltan kynttilöitä ja kokkailen jos jaksan. Nautin myös kävelylenkeistä syksyn kauniissa väreissä ja huomaan että koirakin nauttii. Olenkin jo tehnyt vähän tilauksia syksyn ja talven varalle, mutta vielä etsin täydellistä villakangastakkia mustana ja hupulla varustettuna. Tosi söpö ja tyttömäinen tuo ponnarikampaus :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Liiallinen helle on kyllä rankkaa, vaikka kesä ihana onkin! :) Syksyssä on kyllä parasta just kotona oleminen ja raikas sää ulkona! :) Kiitos! :)

  VastaaPoista
 3. Voi vitsit, niin hyvin tunnistan nuo kaudet ja parhaillaan omissakin postausluonnoksissa pyörii teksti vähän saman aiheen tiimoilta!

  Onpa muuten kiva asu; rento, muttei todellakaan tylsä! :)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Anna-Maria: Oonkin huomannut, että sultakin on tullut viime aikoina tiheään tahtiin postauksia, hyvä me! :) Kiitos, ja ihanaa viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 5. Tykkään syksystä jos ei sada. Sade pilaa aina kaiken :D Vielä elän kesässä ja pukeutuminen on sen mukaista, vielä ei oo kiire syysvaatteisiin kun niitä saa kuitenkin pitää ihan tarpeeksi eli all in all, elokuu on vielä kesää :D

  VastaaPoista
 6. Erica: Sade on kyllä ihan pebasta! Paitsi jos on sisällä viltin alla poikaystävän kanssa kattomassa leffaa. ;) Sillon se on siedettävää. Ja elokuuhan yleensä on kesää mutta nyt se jäi jotenkin kesken?

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -