Runaways Luxe

Laskin pari viikkoa sitten aurinkolasini kotona siivotessani ja tiedättekö ku puhutaan usein siitä että naiset ovat joko laukku- tai kenkäihmisiä? Mä taidan olla aurinkolasi-ihmisiä.

Laskin, että omistan lähemmäs kahdetkymmenet aurinkolasit. Aurinkolaseilla saa mielestäni helposti viimeisteltyä asun joten käytän usein aurinkolaseja, vaikka aurinko ei suoraan kirkkaalta taivaalta porottaisikaan. Sain yhteistyön merkeissä Sunglasses Shop -nimiseltä verkkokaupalta Le Specsin aurinkolasit ja päädyin näihin Runaways Luxe -mallisiin. Pari kesää luottolaseina toimineet Runawaysit hieman erilaisella twistillä nimittäin kultaisilla sangoilla! Nämä lasit ovat mustat kun taas entuudestaan minulta löytyy tummanruskeat ja valkoiset. Tää on siitä hauska malli, että vaikka se on aika iso niin se tuntuu sopivan todella monille kasvojen muodoille!


Sunglasses Shopilta löytyy myös ihan huikeita merkkejä kuten Ray-Ban, Celine, Prada, Chanel ja Miu Miu. Sunglasses Shop on myös erittäin kilpailukykyinen hintojensa puolesta, esimerkiksi Ray-Banin Clubmasterit irtoavat täältä 30€ halvemmalla kuin esimerkiksi Stockalta (ja 60€ halvemmat kun Instrussa, huh!) ja Le Specsin Runaways -aurinkolasit on vajaa parikymppiä halvemmat kun muualla!


Jo halvempien hintojen lisäksi Sunglasses Shop tarjoaa aina ensimmäisen tilauksen tekeville -10% alennuksen koodilla sgswelcome.

Lisäksi tällä hetkellä he tarjoavat -20% normaalihintaisista aurinkolaseista koodilla 20XTR ja -20% lisäalen jo alennetuista aurinkolaseista koodilla 20SALE20, joten ostostv:tä lainaten: Mitä enää odotat?

Aurinkolasit saatu Sunglassesshopilta.

6 kommenttia:

 1. Sun tyyli ei ehkä ihan aina nappaa (mikä on tietysti ihan luonnollista), mutta ihailen joka kerta sun kauneutta. Upea!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Se on tietysti täysin luonnollista, että tyyli ei kaikkia voi aina napata. Pääasia, että itseään miellyttää! :) Voi kiitos, olipa ystävällisesti sanottu! :>

  VastaaPoista
 3. Noi aurinkolasit on ihan täydelliset! Sä vaan kaunistut kaunistumistasi! Nyt jotain beauty tipsejä myös blogiin :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiitos kovasti! Minusta olen samannäköinen kun olen aina ollut joten en osaa sanoa mitään tipsejä. :D Ikääntyminen? haha!

  VastaaPoista
 5. Niin, toiset ne vaan paranee vanhetessaan. Tosin sinähän olet nuori vielä. Jotain uutta hehkua on ilmassa, ehkä se on tämä syksy :) Voisitko joskus myös laittaa silmälasit kuviin. Itse kun olen rillipää, niin jotenkin se olisi kiva. Sitäpaitsi ne sopii sulle!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Jännä, että niin monet näkevät tämän kun minä taas ihmettelen, että mitä ihmettä! Samannäköinen kuin aina + sata kiloa stressiä. :D Voin joskus ehdottomasti laittaa, vaikkakin minähän en laseja käytä vaan ainoastaan luentosaleissa kun pitää nähdä kaukaa taululle! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -