Eka koulupäivä

Syksyn ensimmäinen luento takana päin. Siitä jos jostain tietää, että syksy ja arki on alkanut kun herää flunssaisena herätyskellon ääneen puoli yhdeksältä ja miettii vaan, että "this can't be right" eikä ole mitään titetoa siitä miksi pitää herätä niin aikaisin. Harkitsin jo takaisin nukkumaan menoa aamulla mutta onneksi mietin hetken, että miksi olinkaan laittanut herätyskellon soimaan. Siellä mä sitten kymmeneltä olin koululla valmiina talousmatematiikan ja statistiikan luennolle. Tuntui vähän oudolta olla koululla kun kaikkialla oli niin paljon ihmisiä mutta ei yhtäkään tuttua. Minulla on ollut koulussa aika laaja kaveripiiri mutta suurin osa heistä otti ja valmistui etuajassa joten nyt siellä sitten chillaillaan yksin ja yritetään opiskella.

Tiedän jo nyt, että kurssista tulee haastava. Miettikää nyt jos ette ole matikkaa opiskellut lukion jälkeen eli minun tapauksessani kohta viiteen vuoteen. Tämä kurssi onkin tarkoitettu ensimmäisen vuoden opiskelijoille mutta koska silloin itselläni oli liikaa asioita meneillään niin skippasin sen ja se kostautuu tietysti nyt. Mutta onneksi se onkin ainoa kurssini tässä jaksossa! :)

Nahkatakki Mango // Kengät ja t-paita H&M // Laukku Zara // Aurinkolasit Ray-Ban

Asukuvat on otettu sunnuntaina kun oltiin Joonaksen, isäni ja ja isoveljeni kanssa ravintolassa syömässä. Juhlittiin tavallaan vähän etukäteen mun syntymäpäiviä jotka on ensi viikolla. Synttärit on vuoden paras päivä (edelleen, vaikka täytänkin jo 23-vuotta) joten odotan sitä päivää innoissani! :)

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -