Syksyisiä asuja

Tiedättekö mikä inspis iskee aina sillon kun koko vaatekaappi ei yhtäkkiä olekaan käytettävissä? Reissuissa harmittaakin aina se kun tekisi mieli pukea joku vaate päälle ja sitten se ei olekaan lähettyvillä. Tai jos vaikka ostaa jonkin uuden jutun ja miettii, että "se yks paita sopis niin hyvin tän kans". Just nyt mua harmittaa hirveesti se, että mulla ei ole mun talvitakkeja täällä Oulussa sillä niille olisi näillä mittarin lukemilla todellakin ollut käyttöä.

Ystäväni totesi muuten mulle eilen illalla kun kävin häneen luonaan, että "Lotta, nyt on syyskuu" kun mulla oli Uggit jalassa, haha! Mitä, mä yritän vaan pitää itseni lämpimänä!

Samalla kun minä yritän pärjätä näillä vaatteilla jotka minulla on mukana rakensin muutaman inspiraatioasun jotka pukisin enemmän kuin mielelläni päälleni taistellessa kurjaa kylmyyttä vastaan.


Takki // Printtipaita // Housut // Reppu // Nilkkurit // Pipo // Kaulahuvi

Takki // Laukku // Farkut // Nilkkurit // Toppi // Pipo & huivi


Takki // Huivi // Farkut // Laukku // Kengät // Collegepaita

Mikä asuista miellyttää eniten teitä? Itse tykkään ehkä eniten tosta numero 2.

Linkit ovat mainoslinkkejä.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -