Color Wow

Torstaipäivä starttasi minun osaltani ihan liian aikaisin mutta sille oli oikein hyvä syy. Kello yhdeksän (kyllä, se on minulle todella aikaisin!) olin Hotel Kämpissä nauttimassa aamiaista uuden Color Wow -tuotesarjan lanseerauksen yhteydessä. Voisipa sitä syödä kroisantteja joka aamu ja juoda tuota taivaallista appelsiinimehua!

Tältähän se näyttää kun bloggaajat syövät aamupalansa. Suurin osa on jo syönyt lautasensa tyhjäksi, kun me ollaan vasta saatu kuvat otettua. :D 

Color Wow Root Cover up on maailmanlaajuisen suosion saavuttanut hiuspuuterisarja joka peittää juurikasvun antaen luonnollisen näköisen lopputuloksen. Sarja on John Frieda -hiussarjan perustajien Gail Fericin ja John Friedan kehittämä ja on ollut markkinoilla maailmalla vasta pari vuotta mutta siitä huolimatta voittanut lukuisia palkintoja. Tänä vuonna tuote on mm. voittanut vuoden hiusväripalkinnon sekä Iso-Britanniassa että Yhdysvalloissa.


Tuotteen parhaat puolet on, että se jättää kiiltävän ja luonnollisen näköisen lopputuloksen, se ei lähde päivän mittaan pois vaan vaatii shampoopesun lähteäkseen pois ja se, että esimerkiksi yksi vaalea sävy sulautuu useampaan blondisävyyn. Sävyjä on kaiken kaikkiaan kuusi ja ainakin punapäille on tulossa vielä omansa. Tällä hiuspuuterilla voi värittää joko koko tyven tai raidottaa luonnollisesti. Myöskin harmaiden peittoon tämä näytti toimivan loistavasti. Sekin on huikeaa, että vaaleaa väriä voi laittaa tumman päälle.

Näissä tapahtumissa on muuten aina tosi kiva nähdä muita bloggaajia, kiitos seurasta jälleen Anna ja Natalie! :)


Itsellänihän ei ole värjättyjä hiuksia joten juurikasvusta ei ole huolta (eikä onneksi vielä niistä harmaistakaan) mutta teillä joilla on niin uskon, että tämä voi auttaa teitä ja ainakin pidentää sitä hiustenvärjäysväliä!

Tuotetta on tällä hetkellä saatavilla hyvin varustetuista kampaamoista, Sokos -tavarataloista sekä  Sokos Emotion -liikkeistä.

Suositushinta: 39,90€

Yhteistyössä Color Wow ja PR-toimisto Marsaana 

6 kommenttia:

 1. Siis mitää, onko tuo sun oma hiusväri? Näyttää hyvältä! Olen kateellinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on! En oo enää vuosiin hiuksiani värjännyt. :) Oon kyllä onnekas siinä mielessä, että mulla on luonnostaan semmoset hiukset joissa viihdyn niin ei tarvi joutuu hirveeseen värjäyskierteeseen. :)

   Poista
 2. Kuulostaapa hyvältä tuotteelta! Juurikasvun värjääminen usein aina kuluttaa hiusta niin toi voisi olla aika hyvä vaihtoehto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja kuka jaksaa olla juurikasvua värjäämässä niin nopea kun se syntyy! Kaksi viikkoa värjäyksestä niin löytyy jo raja monilla. :D

   Poista
 3. Ompa sulla upea oma hiusväri! :) Itse haaveilin tässä jonkin aikaa, että kasvattaisin oman värini takaisin, joka on kyllä aika tumma ruskea, mutta kaipaan vaan vielä tummempaa :D Että ilmeisesti olisi kampaajalle aika varattava... Oot kyllä onnekas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nythän onkin jo jonkin aikaa ollut selkeästi muotia kasvattaa se oma hiusväri takaisin! :) Kokeile ihmeessä säkin, vaaleampi tummanruskea on myös upea!

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -